Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lovelygirl25

Nie mam faceta choc mam powodzenie...

Polecane posty

Duzo facetow probuje mnie podrywac a ja ich olewam,bo kocham jednego takiego, ktory akurat jest wiecznym singlem :/ Szaleje za nim tak bardzo, ze nie moge nawet na imprezie bawic sie z innymi. Ostatnio bylam na weselu z kolega i on mnie probowal zabawiac, byl bardzo mily a ja nie moglam nawet spokojnie z nim tanczyc. Caly czas myslalam o tamtym i czulam jakbym go zdradzala. A przeciez on ma to gdzies co ja robie i z kim. W ogole mnie ma gdzies. Co robic? :(

Gość gość
ale w jakiej sprawie?

Gość gość
o k***a :0 jest problem powazny problem bardzo powazny problem Może ty go sobie tylko wymyśliłaś i na prawdę nie jest taki jak ty chcesz, żeby był. Może się narzucasz? Niech powalczy. Spróbuj znaleźć jakieś jego wady.

Gość gość
Od dawna sie w nim kochasz ? Bo to mi wygląda na typowe zauroczenie

Gość gość
Wypiertalaj ruda k***o bez cyckow

Ja wiem,ze sobie wymyslilam ale i tak mi nie przechodzi. Po prostu fizycznie mi sie strasznie podoba. Moze gdyby mnie bzyknal pare razy bo raz raczej mi nie wystarczy to byloby ok i by mi przeszlo. Ale mam wrazenie,ze nie jestem w jego typie i nie wiem jak to zrobic,zeby mnie... A wiem,ze mi nie przejdzoe dopoki go nie zdobede

Gość gość
Lovely girl, jesteś ze stycznia ?

Gość Lovelygirl25
Prawie 2 lata. Przez chwile myslalam, ze mi przeszlo ale wrocilo...:/

Gość gość
O diabli :) 2 lata ? To faktycznie musi byc miłość a w ogole sie z nim widujesz czy tak tak tylko marzysz ?

Gość gość
ja tez mam podobny problem. kocham sie w lasce od 4 lat bez wzajemnosci. nie mielismyh za bardzo okazji sie zblizyc do siebie bo jak mnie do niej wzieloto ona miala chlopaka ,a po roku wyjechala na studia i brak kontaktu. czasem tylko ja widuje jak przyjezdza. ale uczucuie pozostalo

Gość gość
Nierozumiem jak mozna sie w kims kochac a niemiec z ta osoba kontaktu. To dziala tylko przez chwile zauroczenie potem opada

gość dziś O diabli usmiech.gif 2 lata ? To faktycznie musi byc miłość a w ogole sie z nim widujesz czy tak tak tylko marzysz ? Tak, widuje go prawie codziennie. Jakbym nie widziala to moze by mi przeszlo ale nie ma takiej opcji raczej. Jestem skazana na niego :P

Gość gość
Cynik przestań wkręcam ludzi.. to facet sobie z was robi jaja goście :D

Gość gość
normalnie mozna nie miec kontaktu, jak ktos wyjezdza , potem np zmienia nr tel i nie daje ci nowego

Gość gość
Rzeczy niedostępne są dużo ciekawsze od tych, które możemy mieć, mimo iż czasami są c***a warte.