Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guchalucha

Powiedzieć mu czy lepiej nie?

Polecane posty

Gość guchalucha

Chodzi o to, że mam 22 lata i nadal jestem dziewicą. Wiem wiem co powiecie ... "ale jak to możliwe?" Od jakiegoś czasu mam chłopaka normalnie wielka miłość. Tylko jest malutki problem bo wstydzę się powiedzieć mu, że ja jeszcze tego nie robiłam. No i właśnie pomóżcie. Lepiej powiedzieć czy udać że normalnie już robiłam to kilkanaście razy?

Gość gość
I tak przecież wyjdzie to w trakcie waszego pierwszego razu, osobiście wolałbym wiedzieć, bo wtedy byłbym znacznie delikatniejszy i skupiłbym się wyłącznie na kobiecie.

Gość gość
Powiedz, to nie wstyd, raczej zaszczyt.

Gość gość
No powiedz, czego sie boisz głupia? :P

Gość gość
Zaproponuj anal na początek. Bo nigdy nie wiadomo jak się sprawy rozwiną. To dziewictwo może się przydać dla następnego partnera.

Gość gość
11,04 delikatniejszy ? ze niby co , jakby sex to tortury jakies , bol itd , faceci to naprawde nie maja o niczym pojecia

Gość gość
11,04 delikatniejszy ? ze niby co , jakby sex to tortury jakies , bol itd , faceci to naprawde nie maja o niczym pojecia

Gość gość
ja bym powiedziala bo moze Cie bolec i moze byc krew poza tym zobaczysz jak zareaguje bo np mnie jeden wysmial gdzie ja sie uchowalam a drugi w trakcie rzucil haslo a mowil mi piotrek zebede mial problemy z dziewica