Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bez podszywaczy to forum zdycha

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś to można było się pośmiać a teraz? Same debilne tematy zakładane przez debili dla debili, jakieś poważniejsze rozmowy lub problemy osobiste. Podszywie wróć !!!

Gość gość
100% racji wprowadzenie "gościa" był początkiem końca. To nigdy nie było forume wysokich lotów, ale przynajmniej było zabawnie. Teraz jest już tylko żenująco :o

Gość gość
Przebrany w strój lamparta, z monoklem dziadka Anastazego w oku, pełznąc bladym świtem przez trawnik na osiedlu....ehhhh :D

Gość gość
Właśnie, przez tego "gościa" człowiek nie może się uczciwie podszyć :classic_cool:

Gość gość
Przebrany w strój lamparta, z monoklem dziadka Anastazego w oku, pełznąc bladym świtem przez trawnik na osiedlu....ehhhh xxx o to-to-to!!! To były czasu :classic_cool:

Gość gość
żeby tylko takie były, czasami to było na tyle dobre że człowiek jeszcze brechtał na samą myśl.... to se ne vrati :(

Gość gość
Powiedziałbym, że to forum zdycha, przez brak napięcia pomiędzy podszywaczami a moderacją. Nie ma skutecznej i sensownej moderacji i nie ma dobrych podszywaczy. Pewna epoka się skończyła :classic_cool:

Gość gość
dzięki za tego linka :D łezka mi się w oku zakręciła (ze śmiechu i z sentymentu) gościu wyp1erdalaj, podszywie wróć!

Gość gość
To dlaczego administrator nie zgłosił autorów tematów , który cały czas zakłada tematy o zgwałceniu dziecka. Człowiek, który zakłada te tematy to jakiś debil.

Gość gość
Ja juz tu bardzo rzadko wchodze,ale w sprawie tego przyglupa od g***tow to jedyna metoda jaka byla skuteczna to pisanie wiadomosci na fb kafeteri, nie od razu ,ale ktos reagowal i kasowal przynajmniej te tematy nie wiem czy jakis ban był, ale dobre i to :( nie wiem być może cos zrobil by zmasowany apel wlasnie na fb bo tematy skierowane do administracji nie odnoszą skutku,a przydałoby sie z niektórymi zrobic tu porządek .

Gość gość
Ja tez już coraz rzadziej tu zaglądam bo aż rzygać się chce na te obrzydliwe tematy. Nawet ta Ewa3333 co tu siedziała od chyba 2005 roku stąd uciekła, dawno jej postów nie widziałam a zawsze się udzielała. Szkoda że forum zostało zniszczone, wszyscy normalni ludzie stąd uciekli jak widzieli te obrzydliwe tematy chorych psychicznie, których nikt nie usuwa.