Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto z nim być?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jesteśmy razem pół roku, zamieszkalismy razem szybko bo po ok miesiącu. Wydawało mi się że to najlepszy sposób na poznanie siebie nawzajem. Ale do rzeczy. Mój facet nie lubi pocałunków, cmokamy się jedynie. Gdy podchodze do niego by sie przytulic,on tego nie odwzajemnia. Przytula mnie jedynie gdy lezymy w lozku, nie wypuszcza mnie z ramion cala noc. Wszystko inicjuje ja, on zwykle jest zmęczony, nie ma ochoty, musi wstać rano itp itd. Pracuje i dodatkowo od czasu do czasu handluje rzeczami kupionymi od kolegi. I tu pojawia się kolejny problem, gdy musi rzecz dostarczyć osobiście, jedzie sam, czasem na drugą stronę polski, nawet gdy mam wolne i stwierdzam, że chetnie pojadę z nim mowi, ze nie bo to zbyt meczace. Ew dzwoni i jedzie z jakims kolega. Celowo sie sprzecza i nie odzywa sie po 5h. Jak on chce zyc ze mna jak czasu nie chce ze mna spedzac? Zaczynam nawet myśleć czy nie ma kogoś na boku. Stwierdzil, ze nie kupuje mi nic bo jak był romantyczny to tego nie docenialam! Nie pije, nie pali, jest zaradny- kogoś takiego chciałam, ale pierwszy raz spotykam się z takimi zachowaniami.

Gość gość
Ma wiecznie pretensje o wszystko. Jesteśmy pół roku. Ja szukam męża, chce mieć rodzinę...

Gość gość
widze ze jestes kobieta ktora potrzebuje czulosci i bliskosci drugiej osoby, a ta najwidoczniej nie ma takich potrzeb ( taki charakter ) . Jesli ci to az tak nie przeszkadza to ok ale jesli przeszkadza to bedzie coraz gorzej bo mimo ze bedziecie razem a raczej ty z nim a on z toba nie bedziesz czula bliskosci miedzy wami :-(

Gość gość
- Celowo sie sprzecza i nie odzywa sie po 5h. Jak on chce zyc ze mna - no właśnie nie chce a ty tego nie zauważasz