Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mobbing czy macie jakieś porady?

Polecane posty

Gość gość

witam. proszę o inf., porady, sugestie dot. sposobu radzenia sobie z tego typu mobbingiem : firma-samorządówka, podprządkowana jednostce nadrzednej. głowna księgowa z owej jednostce od wielu lat poddaje mnie mobbingowi. ale jest to mobbing ukryty. do moich przełożonych zglaszane są zastrzeżenia (falszywe) co do moich błędów. w sprawach, w których ja nie wykonuje czynności. wiec to jest takie działanie pośrednie. poprzez naciski na przełożonych, ciagłe "zwalanie" na mnie winy za wszystkie niedociaginecia innych osób. jakiekolwiek pisma do szefa jednostki nadrzędnej nic nie przyniosą poza kontrolami i uprzykrzaniem życia mojej jednostce( wiec sugerowanie, że to z mojej winy). nie mam pomyslu co robic...

Gość Gothic
Nie rób nic. Zastrzeżenia pod twoim adresem są absurdalne. Nie możesz ponosić odpowiedzialności za błędy w działaniach, których ty nie wykonujesz. Owa główna księgowa musi cierpieć na zaburzenia psychotyczne.

Gość gość
Zbierz dowody idź do przełożonego. Jak to nie pomoże to jeszcze wyżej.

Gość gość
tak. tylko wiecie-to takie dzialanie "ukryte". nie bezpośredni atak ale naciski na mojego przełożonego i wskazywanie fałszywych zastrzeżen albo zle adresowanych. moj przełożony widzi to. ale jak to w samorządówce-jakiekolwiek działanie może przynieść mu sporo szkód. a, że baba - księgowa jest psychiczna to inna sprawa. taka sytuacja patowa...

Gość gość
Na układy nie ma rady

Gość gość
zgloś się do takich organizacji antymobbingowych

Gość gość
Modl sie za nią na Rroozzaannccu. Czyni cuda :) Poolecam.

Gość gość
...powiedział co wiedział "pseudosatyryk"