Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłam dziś na rozmowie o pracę, zaproponowali mi 2000 netto

Polecane posty

Gość gość

to bylaby moja 1 moja powazna praca, nie mam w ogole doświadczenia, tylko prace okresowe glownie w telemarketingu, pracowalam tez w magazynie, przy ankietach itp, zaczelam prace w wieku 16 lat co spodowalo się rekrutatorce ale... praca niby na pelen etat, bede musiala często przyjsc przed pracą przed 8 o czym mi powiedziala, ze czasem jak zdarzy się wyjazd na targi, do klienta to bede musiala jechac z przelozonym i pracownikiem mu podleglym, dają mi umowe o prace na okres probny, potem na 2 lata, miasto Warszawa... zgodzic sie ? mam dać odpowiedz do 15

Gość gość
2000 zł to wcale mało nie jest, tymbardziej jak na pierwszą poważną pracę,ja bym brała

Gość gość
Ja tez. Zobaczysz co to za robota najwyżej poszukasz czegoś innego. A 2 tysiące na rękę to sporo......jak na dzisiejsze oferty.

Gość gość
bierz jak ci nie przypasuje to nie przedłuzysz po prostu umowy po okresie próbnym

Gość gość
Jeśli 2 tys. zł. w Warszawie w roku 2016 to dla was sporo, to nawet mi was nie żal :classic_cool:

Gość gość
Tez bym brała. 2 tysiące to niemało jak na dzisiejsze oferty pracy. Zawsze możesz się rozglądać za czymś innym w razie gdyby ci się nie spodobało. ...

Gość gość
Przeciez nie zaslugujesz na wiecej. Ciesz sie ze nie jestes bezrobotna z twoim wyksztalceniem.

Gość gość
Dwa tys to malo ALE jak to pierwsza praca to wez

Gość gość
A ile ty chcesz zarabiać w pierwszej robocie? Niech się dziewczyna wykaże.

Gość gość
2100zł na rękę na umowę o pracę miałem w swojej PIERWSZEJ pracy też w Warszawie w call center mBanku... Ale to było 12 lat temu - w roku 2004 :D :D :D Jak to dobrze, że emigrowałem z tego syfu :o 🖐️

Gość gość
w Netto tyle płacą ?

Gość gość
No właśnie, co wy gadacie że to ''niezła'' stawka :D ? Ja moją pierwszą pracę miałam też w stolicy naszego kraju, miałam wtedy 19 lat, w trakcie gdy pracowałam robiłam mature, umowa ZLECENIE na ok 1800 do ręki, potem po roku zaproponowali mi umowę o pracę 2400 + premie przedłużana co rok. To był rok 2008, mojej siostry znajoma tez w Warszawie dostała pierwsza prace za ok 2500 na 3/4 etatu. 2000 to bardzo mało, zwłaszcza jeśli pracodawca ostrzega, że pracy bedzie duzo...czyli w rzeczywistości bedziesz przychodziła na 7 rano a wyjdziesz przed 18, noclegi w gównianych hotelach na wyjazdach na drugi koniec PL i niewykluczone zboczony przełożony, który bedzie się do ciebie dobierał :D No ale jak uważasz, zawsze mozesz potem zrezygnować.

Gość gość
Hehe, a u nas w korporacji na Podkarpaciu jak ci dają 2200 - 2500 na rękę to ci potem jeszcze na każdej rozmowie kwartalnej przypominaja, że dostałaś wyśmienite warunki i oczekują wdzięczności. Praca w znanej firmie, produkujacej oprogramowanie, w dziale wsparcia sprzedazy. Doświadczenie 10 lat plus języki. Ja na 2 koła bez doświadczenia bym nei wybrzydzała...

Gość gość
chciałbym mieć najniższą chociaż