Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aulusia00

Pożyczki

Polecane posty

Gość aulusia00

Jakie macie podejście do pożyczania pieniędzy? Mi trochę brakuje na wymarzony samochód... i zastanawiam się nad chwilówką. Siostra pokazała mi ich porównanie na http://www.terve.pl/pozyczki/pozyczka-dla-zadluzonych i kurcze, niby oferty są przyzwoite. Macie doświadczenie w tej kwestii?

Gość gość
Ja brałam pożyczkę w Profi Credit i myślę, że mają dobrą ofertę. Można ubiegać się o sporą pożyczkę na dowód, bez zbędnych formalności. Można im zaufać.

Gość janinkaS
chwilówka na samochód?? Nie wiem czy jakaś daje taką dużą kasę.

Gość rafaelaxxx
Dlatego trzeba sprawdzić daną firmę zanim się weźmie pożyczkę, ale uogólnianie jest też nadużyciem. Masz specjalne porównywarki, na których możesz sprawdzić jaka firma ma najlepszą ofertę chociażby ranking w http://www.terve.pl/pozyczki/szybka-pozyczka można porównywać oferty pod różnymi kontami. Wiele firm ma zbliżone oferty do bankowych. wiele łatwiejsza i przyjemniejsza, jeżeli chodzi o różnorodne formalności. Selekcjonując się do jednostek bankowej, w naczelnej chwili będziemy pieczołowicie prześwietleni pod aspektem biegłości kredytowej, jak i też z paragrafu

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com zapraszam wszystkich zainteresowanych do skorzystania z oferty naszej firmy. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość olszowski85
W wonga ile kosztuje następna pożyczka?

Gość figlufka
nie wiem ile tam kosztuje, ale w viasma, jak bierzesz pierwszą pożyczkę do 1 tys. zł to nic nie płacisz za odsetki, mają taką ofertę dla nowych klientów więc może warto się zainteresować.

Gość gość
również mnie zastanawia ile kosztuje kolejna pożyczka w Wonga. Czy koszty jakoś rosną i czy procedura uzyskania jest jakaś łatwiejsza.

Witam! Olszowski85, każdorazowo kolejna pożyczka w wonga.com udzielana jest na indywidualnych warunkach i możesz o nią wnioskować od razu po spłacie pierwszej pożyczki. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wzrosnąć do wysokości 5000 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt pożyczki widoczny jest już podczas składania wniosku - pod suwakami, na których wybiera się kwotę oraz czas, na jaki ma zostać udzielona pożyczka. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość pajszao
A wonga wysyła umowę papierową na adres pocztowy?

Gość brumkala
a po co bawić się w umowy papierowe? jak brałąm ostatnio kredyt w viasms, wszystko załatwiałam drogą online, co mi się bardzo podobało bo nie traciłam ani czasu ani energii na czekanie, więc dla tych co potrzebują szybko kredytu takie rozwiązania są dużo efektywniejsze.

Gość czaperska
oczywiście, że można pożyczać bez wychodzenia z domu, ja brałąm ostatnio pożyczkę w viasms i wniosek składałam online, a pieniądze przelali mi na konto bezpośrednio więc tak rzeczywiście ejst dużo wygodniej.

Witam! Pajszao, Przesłanie umowy papierowej nie jest warunkiem koniecznym. W wonga.com umożliwiamy również zdalne podpisanie umowy. Wystarczy, że podczas wypełniania wniosku wyrazisz zgodę, aby pełnomocnik podpisał umowę w Twoim imieniu. Ten proces jest w 100% bezpieczny: pełnomocnik otrzymuje od Ciebie pełnomocnictwo do podpisania tylko jednej i ściśle określonej przez Ciebie umowy. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość kairkaa
według mnie można dostać chwilówke na dobych warunkach, trzeba tylko dobrze pszukać, ja ostatnią jaką brałam była w viasms, bardzo szybko rozpatrzyli wniosek i zroblili przelew, poza tym teraz jako ich stału klient mogę w każdą środę dostać pożyczkę o 50% tańśzą, a jakkomuś polecę ich ofertę to dostane bonus 50 zł wiec w sumie wyszło super.