Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 30 latce pasuje włosy wiązać w kucyk?

Polecane posty

Gość gość

bardzo lubię tak się czesać, niektórzy twierdzą,że ta "fryzura" nie pasuje już do 30to latki. Jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
Serio? Kto tak twierdzi?

Gość gość
Po 30 to już tylko moherowy beret na głowę i godzinki klepać.

Gość gość
oczywiście, że nie! zetnij włosy na krótko, zrób trwałą połóż sobie farbę z kolorze oberżyny. będziesz wyglądała jak na 30 latkę przystało.

Gość gość
np. moja mama i niektórzy znajomi

Gość gość
o masakra,co to za prowo :-)

Gość gość
oj mamusia nie pozwala a w cipk.e mamusia tez ci zagląda prowokatorko i mówi co nie wolno?:-)

Gość gość
haha no właśnie moja mama też twierdzi ,że powinnam ściąć włosy, zrobić sobie jakąś fryzurkę , modelować i tak chodzić, bo nie wypada już mi nosić długich prostych włosów w kucyku

Gość gość
moja matka ma przed 60tka i normalnie nosi kucyk :O

Gość gość
mi w tym roku stuknie 32 i zapuszczam wlosy do pasa :O jeszcze z 10 cm mi zostalo.

Gość gość
a wam chuuuj do tego

Gość gość
jakie prowo? normalnie się was pytam,czy wypada 30 to latce się tak czesać, wy to już w każdym temacie prowo widzicie

Gość gość
Jak masz ladne wlosy i dobrze sie czujesz w kucyku to wypada nie sluchaj sie mamy

Gość gość
jak Ty masz 30 lat i pytasz o takie pierdoły ...mózgu nie masz czy jak? ja nosze kucyk warkocz długie do pasa i wszystko co mi się zapragnie,słyszę że zawsze piękna i młoda ,a mam 34 lat,jestem wolna duchem ,moje ciało nie starzeje się tak jak zakonserwowanych strachliwych bab,słuchaj innych do grobowej deski niewolnico

Gość gość
Mi pięknie w kucyku więc go noszę. Bardzo podobam się sobie teraz jak mam prawie 30 lat. Tylko wieczorami bardziej na twarzy widać zmęczenie.

Gość gość
Po 30-stce to tylko po******lanie w chustce na glowie i spodnica za kostki!

Gość Grazia78
Złotko ja już mam 38 i czasami mam włosy związane w kucyk. Rób tak jak ci się podoba :)

Gość gość
co masz do spódnic do kostek? ja nie mam 30 tki i uwielbiam letnie spódnice do kostek

Gość gość
Mama chyba cie nie kocha skoro tak ci radzi:)

Gość gość
a nastolatki noszą koki jak stare babcie .... noście co chcecie i co sie wam podoba. ja lubię kucyk, lubie koki, rzadko kiedy noszę rozpuszczone bo mnie drażnia. Na krotko się nie zetne bo później modelowac układac bla bla bla bla

Gość gość
A co? Skończyłaś 30 lat to masz ściąć włosy jak co druga kobieta w Polsce? Na babo-chłopa, krótkie jak u faceta? Mam nadzieję, że tego nie zrobisz. Zapuszczaj i noś rozpuszczone. Nie ma nic seksowniejszego i atrakcyjnego niż kobieta po 30stce z zadbanymi, długimi włosami.

Gość gość
Yyyy...seriooo...? Mam 34 lata - noszę kucyki, warkocze, koki, rozpuszczone włosy...czego dusza zapragnie. Jedna z moich przyjaciółek aktualnie ma dredy, druga warkoczyki na całej głowie. Obie matki dzieciom, obie po 30-stce :)

Gość gość
Twoja matka to straszna baba zeby tak się wtrącać nawet do fryzury córki. Nie słuchaj jej rad bo są one destrukcyjne. Stara, zgorzkniała kobieta. Kucyk,rozpuszczone, jakiejś upięcie. Gdybyś sobie dwa kucyki zrobiła to juz byłaby lekka przesada ale jeden to normalka.

Ja mam 32 lata, włosy do pasa i też często łapię je w kucyk. Dziwne, że jako dorosła kobieta się przejmujesz takimi sprawami :). Mój mąż by mnie chyba zabił gdybym ścięła włosy :D

Gość gość
moja babcia miała warkocz do końca i go upinała

Gość gość
autorko a Ty chyba samotna panna co? mnie też by facet ukarał za ścięcie włosów ,ma fioła na ich punkcie