Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crueltia

Jak ktoś mi się podoba to sprawdzam tą osobę

Polecane posty

Gość crueltia

Prowokuję go z różnych stron. Np. szydzę z biedoty i jeśli ten facet zacznie bredzić coś, że pieniądze nie są najważniejsze albo szczęścia nie dają to znaczy, że jest nierobem albo patałachem. Tak samo jak jest ładna kobieta to sprawdzam czy nie ma zjeb/anego charakteru, co by żaden ze znajomych nie wszedł na minę umawiając się z nią. Jak popiera lewactwo to jest skreślona. Dalej jak okazuje się być złośliwa to jest skreślona (umiejętna prowokacja szybko odkrywa tą cechę). A Wy też selekcjonujecie atrakcyjnych ludzi?

Gość gość
tak ... ci co stosuja prowakacje i mnie sprawdzaja są skresleni :)

Gość gość
tę osobę jak coś pustaku.

Gość gość
Są ludzie, którzy mają pieniądze i mówią, że pieniądze szczęścia nie dają. I co, też uznasz go za nieroba cipo ? ;)

Gość gość
skreślone jest "prawactwo" jak autor/ka tego tematu. To zawsze są ludzie chorzy z nienawiści, hipokryci i obłudnicy, którzy boga mają na gębie, ale nigdy w sercu. Jeszcze nie zdarzyło mi się spotkać kogoś, kto byłby odstępstwem od tej reguły. Zasadniczo to każdego katolika należy traktować podejrzliwie; w życiu codziennym przez 40 lat życia NIGDY nie spotkałem nikogo, kto żyłby zgodnie z zasadami i przykazaniami podobno przez siebie wyznawanymi :o

Gość crueltia
Tą osobę to tak samo poprawna forma, ciulu nie kompromituj się na przyszłość. x "Są ludzie, którzy mają pieniądze i mówią, że pieniądze szczęścia nie dają. I co, też uznasz go za nieroba cipo ?" x Chuj/ku uznam go za kogoś kto bredzi bo jak mu hajs nie daje szczęścia to niech się go pozbędzie, no czekam na taki cud. :)

Gość crueltia
Jedyne grupy które obronią Cię w razie czego przed np. muzułmanami to właśnie Ci z prawicy więc nie bądź taki cięty na nich. Lewaki tylko kłopoty nam ściągają na głowę.

Gość gość
takich tępych dzidek jak Ty autorko nie sprawdzam,wyczuwam od razu ,i ciesz się że mnie nie znasz,bo twój znajomek szybko znalazłby się po mojej stronie przeciw Tobie

Gość gość
ale jestem za PISem :-) żeby nie było

Gość gość
17:24 za prostactwo i wulgarność jesteś skreślona. Jesteś skreślona jesteś skreślona.....

Gość crueltia
PiS jest za słaby by nami rządzić, Ukrainiec szybciej jest u nas leczony, muzułmanin ma u nas prawo do rozboju. Je/bać taki rząd.

Gość gość
prawo do rozboju> co Ty pleciesz?

Gość gość
A gdzie ty kretynie w Polsce muzułmanów widzisz? Ciekawe kto normalnych ludzi ochroni przed bandą katolibów i resztą prawicowego oszołomstwo

Gość gość
Plecie trzy po trzy wyznawczyni partii Korwin :-D

Gość crueltia
Polaków zamykają za same wpisy w internecie przeciwko muzułmanom, a muzułmanie mogą tak samo jak na zachodzie odwalać co chcą i policja ich nie tyka. Dobrze, że jesteśmy biednym państwem to przejeżdżają tylko przez nasz kraj.

Gość crueltia
Katolik Ci nic nie zrobi ciulu więc nie ujadaj.

Gość gość
a ilu znasz takich co zamknęli ich za wpisy o islamie?

Gość crueltia
"a ilu znasz takich co zamknęli ich za wpisy o islamie?" Jeden przypadek starczy, żeby nie czuć się bezpiecznie we własnym kraju - prawo w Polsce jest przeciwko Polakom. Wszystkich lewaków skreślam od razu za brak instynktu samochozachowawczego.

Gość gość
Crueltia! Piona! 🖐️

Gość crueltia
Dzięki. :* Wreszcie ktoś normalny. Skreślam leniów i lewaków.

Gość gość
ludzkie śmieci trzeba segregować