Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy granatowe oczy 5 m dziecka moga się jeszcze zmienić na inny kolor??

Polecane posty

Gość gość

mamy starszych dzieci czy wasze maluchy zmieniały kolory oczu tak diametralnie ?? bo moje urodziło się z ciemno granatowymi a teraz ma ciemne niebieskie , dziwne to troche bo większość osób w rodzinie ma brazowe i oczywiście wiem , że rodzice brazowoocy mągą mieć niebieskookie dziecko ale czy u którejś z was było tak , że były niebieskie i zmieniły się na brąz itp. czy to niemożliwe już raczej???? proszę o odpowiedzi:)

Gość gość
5m to raczej już nie

Gość gość
kolor oczu dziecka moze sie zmieniac do 6 roku zycia. Moje dziecko po urodzeniu mialo ciemno granatowe oczy,wrecz czarne. Okolo 3msc zaczely jej sie robic niebieskie i takie miala do 1,5 roku. Pozniej zaczely jej sie robic szare i takie dalej ma(corka ma 2,5roku).

Gość gość
Pewnie, że może. nawet kilkuletniemu dziecku może się zmienić kolor oczu - wiadomo nie z dnia na dzień, ale w przeciągu kilka miesiący można dostrzec róznicę.

Gość gość
Mój starszy syn urodził się z niebieskimi, ok 2 roku życia zmieniły mu się na jasno piwne, takie ciut zielonkawe.

Gość gość
mój syn urodził się z granatowymi, miałam nadzieję ze będzie miał po mnie brązowe (mąż ma niebieskie), a z tych brązowych i niebieskich wyszły synkowi ZIELONE no takie zielono szare.

Gość gość
u mojego dziecka oczy są niebieskie ciemne i widzę przy źrenicach białe plamki, a jak patrze na jej oczy z boku to wydają się byc zupełnie innego koloru takie kremowe. cały czas sie zmieniają i pytam czy jest tu ktos komu zmieniły zupelnie kolor, zielone też super