Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście o szajce gwałcicieli...

Polecane posty

Gość gość

Zdobywają klucze do mieszkanie kobiety albo rodziny gdzie mieszka dziewczyna która sie im podoba. Włamują się w nocy. Rozpylają gaz usypiający itd itd itd itd Póżniej wychodza zamykają drzwi i nic nie było nic się nie wydarzyło. kobieta nie świadoma tego że została zgwacona (coś ala pigułka gwałtu tylko bardziej zaawansowane).

Gość gość
chcialbym byc takim gwał/cicielem

Gość gość
O kurde, a do mnie parę dni temu dzwonił do drzwi jakiś młody facet i dziwnie bełkotał. Nie otwarłam mu.

Gość gość
robią rekonesans dorabiaja klucze albo wytrych mają i się zabawiają. Kobieta co ma faceta nagle w ciąży (zastanówcie się czy jest podobne do ojca). Rzadko kiedy można się zorientować ale czasem się pomylą i np. Koszulke założą tył na przód albo zostawią jakieś ślady na prześcieradle, czasem otarcia itd, itd itd. Kobieta (być może i ja zgwałcona i nic o tym nie wie i nawet nie podejrzewa bo niby jak? Kto wie.. może później mija go na ulicy albo z uśmiechem na twarzy mówi mi "dzieńdobry" albo w pracy spotyka.

Gość gość
i nic o tym nie wie

Gość gość
Tak, bo wy myślcie głupie baby, że komuś by się chciało bawić w rozpylanie gazu i włamywanie do domu, aby zgwałcić jakąś głupią sukę. Legenda miejska kretynki :o 🖐️

Gość cruetia
Aha. Kobiety są nieświadomie gwałcone, a Ty o tym wszystkim wiesz. Zapisuj sobie w zeszycie te głupie sex historyjki zamiast zaśmiecać kafe.

Gość gość
ile to się słyszy "mnie to nigdy nie spotka/ło" a skąd wiesz? Masz 100% pewność że nie

Gość gość
Dlatego bo jak się chce p*****ać suke, to już lepiej ją dorwać przy drodze albo naćpać. Nikomu nie chciałoby się bawić w jakieś włamania, gazy, wytrychy tylko żeby zamoczyć ogóra. Kretynki :O 🖐️

Gość gość
Kazda kobieta by sie zorientowala potem ze cos nie tak z jej cialem . Przestan bredzic autorze. Zajmij sie lepiej czyms pożytecznym.

Gość gość
Mnie to nie spotkalo bo bym o tym wiedziala.

Gość gość
"Dlatego bo jak się chce p*****ać suke, to już lepiej ją dorwać przy drodze albo naćpać." a po to by nic ta "suka" nie podejrzewała i na policje nie zgłaszała "Kazda kobieta by sie zorientowala potem ze cos nie tak z jej cialem ." nie każda

Gość gość
Moje drzwi tak sie zamykają ze nikt nie wejdzie, nawet jak ma klucz ;) musi dzwonic walić w drzwi bym łaskawie otworzyła nawet rodzinie. Wiec zaden typek nie ma szans

Gość gość
Kazda by sie zorientowala bo by byla strasznie zatarta