Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytała czy nie? Fb

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam taki problem. Otóż, spodobała mi się pewna dziewczyna ze szkoły, widujemy sie dosyc czesto, ale znamy tylko z widzenia. Znalazłem ją na fb, napisalem ze "kojarze ja ze szkoly i chciałbym poznac, gdyby nie miala zadnych przeciwwskazan". I teraz sytuacja wyglada tak, ze na messengerze nie ma, ze odczytala, jest tylko przy wiadomosci niebieski krzyzyk na bialym tle i status wysłana, ale nie wyświetlona. Minęło 2 dni. Nie wiem czy zauwazyla od kogo i usunela nie czytajac, czy po prostu nie widzi tej wiadomosci, bo napisalem nie majac jej w znajomych. Zależy mi na kontakcie z Nią, ale nie chce sie dalej kompromitowac wysyłając zaproszenie. Drugi raz bym tego nie zrobił, szukałbym okazji aby do niej zagadać w szkole. Gdy ktos wie, jak działa ten mechanizm wiadomosci od nieznajomych, proszę o odpowiedź. Dziękuje, pozdrawiam

Gość gość
Jesli wiadomosc trafila do folderu inne, co jest wysoce prawdopodobne, to ona moze odczytac wiadomosc i oznaczyc, czy akceptuje ja czy nie. jelsi wyrazi zgode wtedy pokaze ci sie status wyswietlono, jesli nie to niestety nie zobaczysz. Teraz facebook ma tak, ze wysyla powiadomienie, ze jest wiadomosc w folderze inne, wiec na pewno sie o niej dowiedziala.