Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasem chcę żeby ktoś mnie zabił

Polecane posty

Gość gość

Boję się popełnić samobójstwo, poza tym mam jeszcze resztki empatii dla rodziny i wiem, że podwójnie by to przeżyli. Ale czasem marzę, by zniknąć.. żeby jakiś samochód przypadkiem mnie potrącił i żebym umarła, albo cokolwiek innego... tylko nie chciałabym cierpieć przed śmiercią Myślałam, że nie mam depresji, ale jest coraz gorzej ze mną

Gość Gothic
Jasne. A potem ten ktoś będzie miał sprawę o morderstwo. Tu jest Polska. Tu jeżeli chcesz zejść z tego świata, to musisz to zorganizować sobie sama. Nie licz na pomoc, bo udzielenie pomocy samobójcy też jest karalne. Jedyne co jest legalne, to trzymanie się od takich jak ty z daleka.

Gość gość
Nieumyślny wypadek. Ewentualnie jakby seryjny zabójca mnie dopadł, i by go nie wykryli :P ale on by mógł mnie męczyć przed śmiercią i to jest duży minus

Gość gość
Zdobądż Mt Everest sama zimą, zapisz się na kurs spadochronowy, szybowcowy, lotnie, paralotnie, jedź do Syrii i zgłoś się na front. Zwiększysz szansę bez narażania nikogo i w całkowicie normalny sposób.

Gość Gothic
W Polsce 60-65% potencjalnych samobójców wybiera powieszenie. Zwykle gdzieś w lesie, w parku, na cmentarzu... w miejscach ustronnych i zadrzewionych.

Gość gość
Po co? lepiej losowi pozwolić ostatecznie zdecydować, poprzez ekstremalne sporty i odwiedzając kraje w których toczy się wojna - daje się mu szanse.

Gość gość
Ja często myślę o samobójstwie i wiem, że długo nie będę żył, bo nie chcę. Nienawidzę tego świata, życia i jego konstrukcji.

Gość gość
Proponuję wybrać się do psychiatry, pomoże.

Nie debile przede wszystkim to nienawidzicie siebie. Bo są mafiosi którzy też nienawidzą, ludzi innych i wszystkich ale siebie celebrują, kochają - wy jesteście na samym dnie łańcucha bo nawet siebie nie kochacie. Jesteście gorzej niż dający w żyłę.

Gość gość
Skoro normalni uczciwi ludzie którzy urodzili się w nieodpowiednich rodzinach i czasie, oraz nie mający zwykłego życiowego farta są gorsi od mafiozów, to rzeczywiście ten świat został stworzony przez szatana.

Gość gość
Psychiatra nie pomoże. Ja mam analityczny umysł. I wiem, że życie prowadzi do niczego. Jesteśmy w tym matrixie niewolnikami, za tanie grosze. Rozmnażamy się jak zwierzęta, jemy, sramy, itp. Jesteśmy drapieżnikami, zwierzętami, na wyższym stopniu ewolucyjnym. To wszystko.

Gość gość
Pomoże, próbowałeś?

Gość gość
Autorko jestes mloda? Ile masz lat? :)

Gość gość
Dobry psychiatra pomoze :)

Przede wszystkim to człowiek to nic, liczy się jego budowa wewnętrzna i talenty, a wtedy życie jest piękne i może trwać wiecznie w kolejnych ciałach przez setki lat, tysiące.

Gość gość
Psychiatra to branie leków itp. Brałem leki, ale na nerwicę. To jest zwykłe ćpanie i nic więcej. Jak ktoś zna mechanizmy świata i życia, to będzie tak postrzegał to wszystko, bo to jest rzeczywistość. Depresja tutaj nie ma nic do rzeczy.

Gość gość
Autorko może wybierzemy się do Peru do szamana na ceremonie aya? Co ty na to?

Gość gość
Jaka k***a budowa wewnętrzna ? Jakie talenty ? A skąd inteligencja pochodzi ? Od duszy, czy od mózgu ? Bo mi się wydaje, że jednak od mózgu człowieka i od genów, środowiska, podobnie jak i talenty są dziedziczne.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji i szukam wróżki, medium itp która potrafi wykrywać i zdejmować uroki i klątwy - ale nie naciągaczki. Zapłacę dopiero gdy rytuał zadziała.

Gość gość
Mózg to odbiornik, geny odpowiadają za odbieraną częstotliwość. dusza (umysł, świadomość) to eter (fale radiowe).

Gość gość
Dusza to świadomość, a umysł to umysł. Od czego zależy IQ ?

Gość gość
W*********j tedzie bundy, seryjniaku. Jesteś psycholem jak ten na obrazku.

Gość gość
IQ to wymysł ludzki, testy polegają na rozwiązywaniu zadań na liczbach i polegających na dopasowywaniu kształtów,figur - troche podobne do niektórych captcha. IQ nie ma nic wspólnego z poziomem rozwoju świadomości, i nie jest wyznacznikiem inteligencji ani mądrości.

Gość gość
A zdolności matematyczne ? Dlaczego ktoś je ma, a inny nie ?

Gość taki jeden facet 31
trzeba zaakceptowac taki swiat " c*****y"i sie w nim rozpychac łokciami i walczyc o siebie i bliskich

Gość gość
jesteś dziewczyno bardzo wiele warta , a Najświętsza Maryja bardzo ciebie kocha i codziennie martwi się o ciebie i chce , jak tylko ją poprosisz , dać ci swoją miłość swego Niepokalanego Serca . Czytaj pod hasłem : Anna - Zaufajcie Maryi , tam od str. 30 , Maryja mówi dużo o miłości ,o sensie życia o szczęściu i o Polsce.