Gość TaNajgorsza Napisano Kwiecień 30, 2016 Grupka osób, właściwie chłopców (myślących, że są najlepsi itd.) przezywa mnie indyk. Kiedy przechodzą koło mojego bloku i widzą mnie z koleżanką bądź samą wołają ,,SIEMA INDYK!'' na cały głos... Nie jestem dobra w sportach, więc zaczęło się na WF. Moja grubsza koleżanka która nie chodzi na wf nie ma takich problemów. Ja miałam zdanie innych w d***e, bo nikt nie interesował się mną. To nie jest temat do żartów. Zaczynam popadać w depresję. Zaczynam ćwiczyć, bo uważam teraz, że jestem za gruba, płakać nad sobą. Ci idioci nie wiedzą, jak to boli. Oni są zawsze ze sobą, są wysocy, nie potrafię się im postawić. Ja jestem niska i cicha. Boję się ich. Mimo wszystko rozmyślam, że gdyby te cwaniaczki stanęły ze mną w cztery oczy i zapytałabym ich co do mnie mają to by mi nie odpowiedzieli. Ale ja jestem za nieśmiała, aby to zrobić. Na razie przezywa mnie ta grupka, a co wtedy gdy zacznie to robić cała szkoła? Proszę o pomoc. Płaczę i błagam Boga aby przestali. Nie mają innych problemów? Ktoś mi to wyjaśni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach