Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie moge zajsc

Polecane posty

Gość gość

Z moim facetem stosuje stosunek przerywny i jakos nie moge zajsc. Myslalam ze taka metoda to zadna metoda, moze jestem bezplodna?

Gość gość
skoro chcesz zajsc to nie przerywajcie.

Gość gość
On chce jeszcze troche poczekac z dzieckiem, ale mowi ze jakby bylo to by sie cieszyl wiadomo jacy sa faceci, tylko ze mnie zastanawia dlaczego do tej pory jeszcze nie wpadlam, kochalismy sie w moje dni plode juz kilka razy i nawet bardzo sie nie wycieralam jak tam troche mi sie pobrudzilo wiadomo o co chodzi i dalej nic..

Gość gość
Przycisnij go nogami

Gość gość
Nie przerywajcie stosunku, gdy chcecie mieć dziecko. Jeśli pomimo nieużywaniu zabezpieczeń i stosunku w dni płodne nie zajdziesz w ciąże radze udać się do specjalisty, faktycznie może to być problem z bezpłodnością, ale nie ma się co martwić na zapas- równie dobrze moze byc to problem niedoboru lub nadmiaru któregos z hormonów, należy to sprawdzic i próbować kiedy tylko się da :) P**drawiam

Gość gość
Przerywany stosowałam 7 lat,a teraz jak chcemy to się muszę leczyć.U Ciebie to krótki vzas i może w tym płynie jest zbyt mało.plemnikow niech skończy w tobie :)

Gość gość
On nie chce konczyc we mnie, bo chce dopiero starac sie za rok bo cos tam, zawsze jest cos a ja mam 32lat i nie chce czekac roku, zwlaszcza ze on tak w polowie jest juz gotowy.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego nie moge zjasc przeciez w przerywanym tez sie wydziela troche plemnikow. Czasami jak on skonczy, robimy to drugi raz po prostu nie bardzo uwazamy

Gość gość
Sorry,ale to fakt ze z wiekiem kobiecie coraz truddniej zajsc w ciążę, to jest najczęstsza przyczyna braku potomstwa, ze potencjalni rodzice odkładają tą sprawę z roku na rok. A plemniki u mężczyzn tez wraz z wiekiem ulegają osłabnięciu. Przyczyn może być wiele, dochodzi do tego problem z donoszeniem ciąży w późnym wieku kobiety, dlatego jesli jestescie gotwi na dziecko zabierajcie się do tego póki prędzej, pamiętajcie ze na większe przygotowanie psychiczne będziecie mieli ok. 9 mies. to sporo czasu na pełne poczucie rodzicielskiej natury, która budzi sie w człowieku dopiero gdy ma on świadomość ze pod sercem kobiety jest ktos bardzo ważny, ktoś kto będzie kiedyś do nas mówił mamo, tato... Stosunek przrywany jest raczej sposobem anty, mężczyzna musi skończyć w tobie zebyscie mieli jakiekolwiek czanse

Gość gość
Mowilam mu juz to dokladnie to samo co powyzej, ale on i tak mowi ze jakby co to mamy czas jeszcze spokojnie 3 lata . Niestety nie chce konczyc we mnie

Gość gość
Ja z mężem mamy sex przerywany już 13lat także dla nas to jest właśnie metoda antykoncepcji