Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu mama dla ktorej gotowanie jest pasja?

Polecane posty

Gość gość

Ja powoli dochodze do wniosku, ze coraz bardziej wkrecam sie w gotowanie i jak tylko mam czas szukam nowych , zdrowych przepisow. Gorzej jest z gotowaniem nudnych, "starych, ulubionych przez rodzine dan, ale na szczescie sa tez otwarci na nowosci. Niewiele mam czasu przy 3 dzieci ale dzisiaj np udalo mi sie juz zrobic paste z sardynek, piernik, ciastka i musze jeszcze zrobic cukienie faszerowana miesem (ale to juz to stare nudne ulubione...) Oczywiscie licze sie z tym, ze polowa odpowiedzi bedzie czystym hejtem, ale to standard tu...

Gość gość
Ja odkryłam pasję gotowania gdy urodziła się moja córeczka. Uwielbiam to. Podobnie jak Ty szukam nowych przepisów, inspiracji i stale eksperymentuję w kuchni. Wkręciłam się do tego stopnia że zastanawiam się czy nie przekwalifikuję się zawodowo.

Gość gość
Może nie pasją, ale mam podobnie. Uwielbiam próbować nowych przepisów, zmieniać ich, gotować coś nowego. Tradycyjne dania, robione po raz tysięczny, mnie nie cieszą. Niestety, mąż to typowy fan schabowego a dzieci najchętniej jadłyby codziennie zupę pomidorową albo rosół...

Gość gość
Tu autorka, tez czasem sobie mysle, ze mogloby to byc cos wiecej niz tylko pasja ale narazie odwagi, pomyslu i czasu brak..

Gość gość
mam jak Ty kocham gotowac, szkoda ze musze być na diecie :(