Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisienkalopp

Czy jestem chora psychicznie? mam ochote dzis skonczyc ze soba bo

Polecane posty

Gość wisienkalopp

Ciągle mam wrażenie że ktoś mnie oszukuje, mam wrażenie ze czytam w myślach innych i jak coś mówie wydaje mi się ze wiem co oni sobie w tym czasie pomyśleli o mnie.. doprowadza mnie to do strasznych nerwów. Moj chłopak z którym bylam 10 lat zostawił mnie dla dużo brzydszej i ,,pozornie głupszej'' ja ogólnie skonczyłam studia jestem bardzo inteligentną osobą umiem nawet przewidzieć fakty które się zdarzą dlatego ze mam taka silną intuicje, i wiele rzeczy się sprawdza. Czasami wydaje mi sie ze jestem jakaś nadzwyczajna ze mam nadzwyczajne zdolności ale umiem pomagać tylko innym mam teraz 27 lat i nigdy nie pracowałam bo 5 lat studiowałam dziennie i gdy skończyłam studia uświadomiłam sobie ze ja jestem niezdolna do pracy przez to ze cierpię na silną nerwice nie moge spać, wali mi serce robiłam juz badania na tarczyce itp nic nie wykazało. Dostałam od neurologa proszki antydepresyjne po rozstaniu po 10 latach i brałam je 1,5 roku a gdy je odstawiłam to jest tylko gorzej to znaczy o chłopaku juz nie myślę przeszło mi to uczucie ale każdy nowo poznany facet przy bliższym poznaniu urywa ze mną kontakt do tego stopnia ze wielu zablokowalo mnie na fb czy telefonie bo aj w nocy gdy nie moge spac wpadam w szal i wyzywałam ich w smsach, byłam nieznośna wmawiając im ze mnie ciągle oszukują z czym tak ze aż sama w to wierzyłam.. i przejmowałam się ze to prawda ale jak potem się okazywało to byly moje urojenia. Ostatnio poznałam chłopaka zakochalam się i byłam szczęśliwa 3 miesiace.. przez ten czas wszystkie moje problemy z nerwami się skończyły byłam innym człowiekiem niestety ostatnie 2 tyg znowu coś ze mną się stało.. zrobiłam się dziwna, zaczęłam mu wmawiać ze kłamie i wymyślałam historie z kosmosu i dzis mi powiedzial ze ma dosyc ze moj charakter nie jest na jego głowe ze po prostu on tego nie wytrzymuje i przestał mi całkowicie odpisywać, z mama nie odzywam się juz 4 miesieca bo ona juz dawno mnie unika w domu tak irytuje ją moja osoba, ojciec dzis mi powiedział ze mam poważne problemy z kontaktem międzyludzkim i bd odpychała od siebie ludzi i zostane sama! i ma racje. nie wiem co mam ze sobą zrobić jestem już bez silna. Wysyłam Cv ale nie moge jakoś z tą pracą bo albo nie dzwonią albo jak już to ide na 2 tyg i wpadam w szał jak mi sie cos nie uda płacze wracam zamykam się w sobie biore proszki nasenne a rano nie mogę wstać i nie idę wcale 2-3 dni aż mnie zwalniają. mam ochotę skończyc to wszystko czuję się taka nieszczęśliwa ze bym to zakończyła ale boje się samego bólu tego momentu śmierci nie wiem ma ktoś tak z was może? co mi moze być?

Gość gość
Poczytaj o schizofrenii i borderline.

Gość gość
Dokładnie.To wygląda na Borderline..

Gość gość
przeczytaj broszurkę dostępną w wyszukiwarce pod hasłem : " Anna - Zaufajcie Maryi PDF , tam od 30 str jest dużo o życiu , miłości i przyszłości dla Polski . To co tam jest odmieni twoje spojrzenie na życie .