Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was nie ma ŻADNYCH znajomych tak jak ja ?

Polecane posty

Gość gość

kto z was nie ma do kogo mordy odezwac ? bo ja nie mam zadnej kolezanki, kolegi, nikt mnie nie lubi, jestem zdruzgotana moim zyciem

Gość Turkuć
Ja od 6 lat nie mam znajomych. Wszystkie swoje siły wpakowałem w studia. Jak już zdobędę odpowiednią pozycję to może poszukam sobie nowych przyjaciół.

Gość gość
Nie martw sie ja tez nie mam kolozanek ale mi tak dobrze jak na razie mam meza i dziecko i oni sa dla mnie najważniejsi .

Gość gość
ja nie mam bo nie chcę mieć , czasem dzwonią do mnie dawni znajomi lecz nie odbieram już wcale

Gość gość
ja tez nie mam, becze niemal co noc

Gość gość
ja jestem w takiej sytuacji i powiem szczerze, ze zycie bez ludzi jest udreka, bo czlowiek nie jest samotna wyspa:(

Gość gość
ja nie mam. czasem (jak dziś) nie jest lekko. ale gdy się zbliżam, to często mnie ludzie męczą (swoimi głupotami, durnymi tekstami, fałszem, udawaniem że interesuje ich jakiś temat, tylko po to by okazac wzajemną adorację). mam parę znajomych w pracy naprawdę ok i w ich towarzystwie się dobrze czuję, ale to nie są bliskie osoby, nie wychodzę nigdzie z nimi, bo mają swoje życia. poza tym moja sytuacja życiowa diametralnie różni się od przeciętnego kowalskiego i to sprawia że czuję się niezręcznie wśród ludzi i dlatego od nich stronię

Gość gość
Ja z jednej strony nie lubie ludzi, ciagle sie do nich porównuje, zazdroszcze im wszystkiego, denerwują mnie dosłownie wszystkim ... a z drugiej strony brak mi kontaktu z ludzmi, czuje sie strasznie samotna, sfrustrowana, chcialabym kogos poznac ale nie wiem jak... wychodze z domu, to nie jest tak ze siedze w czterech scianach ale nikogo nie poznaje, zamknęlam sie w sobie :O:(

Gość gość
Ja nie mam znajomych ponieważ się mnie boją.