Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie się dowiedziałam

Polecane posty

Gość gość

Właśnie się dowiedziałam, że facet z którym od jakieoś czasu flirtuję i który mnie cały cas podrywa ma kogoś. Oznajmił to zmieniajac status na fb a j eszcze ledwo kilka dni wstecz nalegał na spotkanie ze mną bo przecież tak fajnie naza znajmośc się rozwija, tak twierdził. Spotkaliśmy się kilka razy na neutralnym gruncie , do niczego więcej niedoszło jeszcze(seks), za każdym razem bylo pozytywnie. Kilka spotkań miało być ale czasu brak, przy czym on wykręcał się pracą a teraz to już wiem czemu tego czasu nie miał :/ Jestem wkurzona że byłam taka naiwna. Wkurza mnie to ale cieszę się, że jszszcze nic się nie wdarzyło więcej bo dopiero bym sobie w twarz pluła. Liczyłam na to więć lepiej teraz niż później. Drugie co mnie wnerwia to, że okazało się, że ona jest starszą od niego babką z trójką dzieci i jej facet odkrył jej zdradę i wszystkie ich rozmowy swego czasu powklejał na fb. Co za żenada. Gośc kiedyś pisał jej podobne pierdoły jak mi . Ciekawe czy wiedziala, że nie jest jedyna bo fakt, że z nią pisał parę miesięcy wcześniej ale gdy ze mną zaczął to z nią też to trwało.Z jednej strony czuję wściekłość, że się wcześniej nie zorientowałam albo nie trafiła na fb byłego tej babki tylko trochę się nakręcałam, że może coś więcej będzie, z drugiej, nie mogę uwierzyć, ze mógł mnie mieć :D a pakuje się w związek bez przyszlości. To widać po tym jakie kobieta ma jazdy z byłym, problemy z synem, córka chyba też dokazuje bo tatuś publikuje rysunki i rozmowy z córką. Ciekawe czy po tym będzie miał czelnośc jeszcze do mnie pisać i bajerować. Nie zdziwię się jak tak bo widać ten typ tak ma.

Gość gość
Ja cos podobnego przeżyłam. Tylko koles mi za dupa lazi juz drugi rok, pewnie mysli ze sie skusze na jego slowa i bajere a ja mam tylko polewe ;-) szkoda mi jego dziewczyny bo wydaje sie sympatyczna

Gość gość
Masakra, olej go albo utrzyj nosa jakos,niech ma za grę na różnych frontach.

Gość gość
Może to chodzi o ciebie w tym statusie?

Gość gość
Nie bo wpisal ją.

Gość gość
Napisz mu te z parę miłych słów też na fejsie