Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic

Polecane posty

Gość gość

Mój facet zostawił mnie dla innej. Minęło już dużo czasu a ja wciąż o nim myślę. On się zakochał ułożył sobie życie a ja wciąż tkwie w tym samym miejscu... Mieli mieć dziecko jednak ona poronila nie układa im się teraz on się do mnie odezwał chwilę rozmawialiśmy teraz cisza.. Nie daje mi to spokoju po co to zrobił? Czy powinnam to kontynuować odezwać się do niego? Pewnie nie powinnam Ale strasznie za nim tęsknię

Gość gość
CHUJ CI W DUPĘ

Gość gość
Dlaczego uwaźasz, ze jest Ciebie wart? Przecież to jest d**ek bez honoru. Ciebie zostawił, w nowym związku ułożył sobie życie i co?? Już mu się znudziło? To teraz wróci, by znowu Cię podręczyć?? Wiesz po zadzwonił? By sprawdzić, czy odbierzesz, czy jeszcze na Ciebie działa. Gdybyś nie odebrała telefonu, byłby to znak, że masz go w...gdzieś. A tak to sama się podłożylas i podwójnie cierpisz- za tamto i za nowe, rozbudzanie nadzieję. Jeszcze nie widzisz, że to drań?? Co robić? Wkur...ć się na niego i na siebie. Ruszyć dupsko, iść do fryzjera, na siłownię, po jakiś ciuchy, spotkać się z koleżankami, pobyć z rodziną, pomóc komuś.. Przestać się nad sobą używać. Żyć.

Gość gość
*przestać się nad sobą użalać. ..

Gość gość
Dziękuję chyba takich słów było mi trzeba... Narazie jest ze mną bardzo kiepsko Ale wierzę że bedzie lepiej

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co robic, czy skontaktowac sie z nim czy nie, napisz do mojej wrozki Sofii. Jest świetna i na pewno Ci mądrze doradzi. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Dzwoń do niego. Może go odzyskasz. Albo nie, miej honor i bądź sama do końca życia. Albo nie, wykorzystaj szansę by go odzyskać. Albo nie, zostaw go w spokoju - co wart jest facet, który odzywa się do byłej kiedy jego laska poroniła właśnie? Chuj wie co robić co? A cipka swędzi i chciałoby się mieć męża a nie być przegrywem... Co robić? Co robić? Idź do biedronki, kup mamrota i go op*****l do dna. Albo dzwoń do koleżanki ukrytej alkoholiczki i op********e mamrota razem. Ponarzekacie na facetów i spróbujecie lesbijskiego sexu. Polecam "nożyce". Albo nie, zrób się na ładnie i idź na miasto, poderwij jakiegoś frajera i daj mu we wszystkie dziury.