Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli facet mowi duzo o swojej bylej to znaczy ze dalej ja kocha

Polecane posty

Gość gość

i wrocilby, gdyby tylko nadarzyla sie okazja? Ale mowi o niej zle, o tym co zlego mu zrobila itd itd Jednak na moj gust za duzo, bo my sie praktycznie nie znamy, bylismy na 3 spotkaniach raptem. I niby prawi mi komplementy, ale... Jeszcze wspomnial po jakim czasie z nim poszla do lozka a potem ja wyzywal od kretynek. I mezczyzna moznaby powiedziec dojrzaly, bo 26 lat. Chyba, ze traktuje mnie jako darmowa psycholog ;/

Gość gość
Daj sobie spokój z osobami które bardzo negatywnie wyrażają się o swoich byłych, bo kolejnej będzie opowiadał w ten sam sposób o tobie. Takie osoby nie nadają się do związków, za wszystko co złe w ich życiu będą obwiniać każdego poza sobą.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on do niej czuje , jak wygladalaby Wasza przyszłosc, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
01-01 dokładnie.

Gość gość
Powiedz mu, żeby skończył o niej pierdolić, bo nie będziecie się spotykać. Znasz już tą historię i nudzi cię słuchanie opowieści dziwnej treści o jego byłych. Jak facet nie otrzeźwieje po takim tekście, to powiedz żeby się pieprzył, ale nie z tobą, a na przykład z byłą. Po takim tekście gwarantuję, że oczy będzie miał jak pięć złotych.

Gość goscgoscgggg
Tak. Jak komus na kims dalej zależy to budzi w nim nie tylko pozytywne, ale przesadnie negatywne emocje. Nie przepracowany temat

Gość gość
Uciekaj. Spotykałam się kiedyś z mężczyzną, który ciągle wspomniał swoją byłą mimo, że rozstali się ponad rok wcześniej i twierdził, że tamten związek ma już za sobą. Wspomniał różnie - raz pozytywnie raz nie najlepiej- jednym słowem każda sytuację potrafił odnieść do swojej ex. Doszło do tego, że raz nazwał mnie jej imieniem! Dodatkowo nie widział w tym swojej winy i uważał, że to ja przesadnie reaguje na jego zachowanie, że to ja mam problem :-D !!! Podczas rozmowy na ten temat zapytał czy będę jego ??? (imię ex) niby w żartach, ale mnie nie było do śmiechu, wtedy byłam już pewna że mam do czynienia z człowiekiem zaburzonym.