Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walka o dziecko. Mama kontra tata

Polecane posty

Gość gość

Aktualnie miejsce zamieszkania synka jest przy mnie. Jednak mój były mąż stwierdził, że rząd opieki naprzemiennej lub całkowitej. Załamałam się. Zmienił się po rozwodzie - jest arogancki, wredny, zimny. Boje się, że zabierze go.

Gość gość
A jak może go sobie zabrać? dziecko to nie szmaciana lalka żeby je sobie zabrać...:O

Gość gość
Będziemy mieć zowu sprawę w sądzie. A co jeśli sąd da mu opiekę nad synkiem ?

Gość gość
tobie na pewno powinni ja odebrać skoro nie rozumiesz ze dziecko to nie przedmiot :(

Gość gość
Nie przedmiot, ale opiekę nad nim ktoś musi sprawować. Synek ma 4 latka. Nie chce żeby w jednym tygodniu był ze mną a już w drugim z tatą, bo dziecko powinno mieć jeden dom.

Gość gość
zobacz jak tu o tym dziecku piszesz, miejsce przebywania, Ty nie chcesz, dziecko powinno :O aż mnie mdli :( być może ten ojciec Go KOCHA i mu stworzy normalny dom, powodzenia mu życzę!

Gość gość
Kocha ? Całe małżeństwo miał go gdzieś. Jak zabrał go na spacer, zagrał z nim w piłkę to był cud. A teraz nagle wielka miłość ojcowska? Nigdy go nie przewinął, nie wstał do niego. Nie przytulał kiedy miał kolki.

Gość gość
Ty piszesz o dziecku jak o przedmiocie :( sąd nie "rzuca" dzieckiem w tą czy inna stronę. bada się relacje z rodzicami RODiK wydaje opinię i dziecko trafia tam gdzie będzie mu lepiej. jeśli go kochasz,dajesz poczucie bezpieczeństwa to czego się obawiasz?

Gość gość
Nie chce żeby w jednym tygodniu był ze mną a już w drugim z tatą, bo dziecko powinno mieć jeden dom. xxx jakoś w innych krajach dzieci tak żyją i wyrastają na normalnych ludzi tylko w Polsce dzieci muszą być z mamusią za wszelką cenę i do później starości!

Gość gość
autorko miałam to samo przed i po rozwodzie. przed tatuś w ogóle nie miał pojęcia że jest ojcem, pampers odwrotnie zakładany, spacer wspólna zabawa to cud, teraz cudowny tatuś też miał pełno żądań sąd szybko pokazał mu gdzie jest jego miejsce i momentalnie zmienił swoje poglądy i żądania spotulniał. matka jest w sądzie górą no chyba że jest alkoholiczka, narkomanka etc etc. taka jest prawda. A też byłam straszona zabiorę ci dziecko, zrobię z ciebie wariatke, chce żeby dziecko nocowalo, chce dwa razy w miesiącu na weekend chce z przedszkola odbierać chce pomagać. daj mu dobrze popalić, nie ma innego sposobu na takich chujow. odwet za odwet i nie dawaj poznać po sobie jakiejkolwiek słabości.

Gość gość
Tyle że to on mnie zdradził. Młody jest teraz u niego co weekend o ile tatuś imprezki sobie nie wymyśli. Uważam, że to powinno mu wystarczyć.