Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopaki rozumieją wszystko na odwrót!! sami zobaczcie

Polecane posty

Gość gość

znam się z chłopakiem od pewnego czasu, był u mnie trzy razy, z czego po pierwszych dwóch spotkaniach był dla mnie strasznie miły, ewidentnie mu się spodobałam, dodał kiedyś, że nie traktuje mnie jak koleżanki. jestem trochę młodsza dlatego rodzice nie pozwalają mi się z nim tak często widywać, ostatnio mu odmówiłam i powiedziałam, że chodzi o rodziców, zaczął być oschły i zrozumiał tak, że oni mi nie pozwolili. dodał jeszcze, że jako koleżanka mogę kłamać, gdybym była dziewczyną to do niego by trafiło, w tym wypadku nie. aa i tego dnia udał się na urodziny do koleżanki, bo twierdzi że skoro nie chce się spotykać to on nie będzie się nudził. strasznie mi przykro bo mi na nim zależy, ale on chyba mnie nie rozumie i myśli, że olewam.. nie wiem jak mu to wytłumaczyć, żeby było między nami tak jak dawniej. póki co czekam, aż się odezwie...

Gość gość
Jakaś straszna pisda z tego kolesia

Gość gość
Bo trafiłaś na kolesia egoistę, który nie zrozumie twojego czasu dla siebie, będzie cie wydzierał z domu bylebyś się z nim spotkała, odciągał od nauki etc. A wszelkie odmówienie będzie traktował jako cios w jego stronę i ze jak ty nie chcesz to to i tamto itp. Przerabialam to, lepiej sie w to nie angażuj bo prawdziwy partner zrozumie ze nie możesz się z nim spotkać albo ze jesteś zmęczona i nie masz ochoty. Ten typ tego nie zrozumie i będzie robił fochy a do tego jeszcze wzbudzal zazdrość.

Gość gość
ale czy to możliwe żeby z tego powodu przestało mu na mnie zależeć?

Gość gość
Jezu, dziecko, masz 13 lat? Bo dylematy i problemy rodem z Bravo :o Weź się lepiej za naukę, więcej z tego pożytku będzie. A za kilka lat jak zmądrzejesz sama się będziesz ze swojej głupoty śmiała

Gość gość
Niestety faceci tacy sa ja kiesys spotykalam sie z kolesiem, kiedys zachorowalam i odwolalam z tego powodu randke. A on sie obrazil

Gość gość
Ciekawie czy dziewczyna zrozumie w drugą stronę. Ze on może iść na imprezę a ona nie. Poza tym jakbyś mu zrobiła loda na pewno byłby milszy.

Gość gość
No przeciez tylko o to tu chodzi, zeby mu d**y dała... Chłopakom tylko na lodach i włozeniu w c**e zalezy, na niczym wiecej. Dziewczyno daruj sobie chłopakow a szczegolnie tego, chyba ze juz cie c**a swedzi... Jak tylko chcesz przytulanki to zapomnij ze bedziesz to miała z chłopakiem...

Gość gość
no tak poza tym jest 4,5 roku starszy.. ja 16 on prawie 21

Gość gość
to mała różnica

Gość gość
k***a to co mam zrobić?

Gość gość
nauką się zająć a nie fiutami!

Gość gość
teraz mam właśnie wolne od nauki

Gość gość
Nie słuchaj tych upierdliwych dewot co się tak odzywają jakby kij w tylku miały. Uważam że dziewczyna w twoim wieku powinna mieć starszego chłopaka ale nie takiego co nie rozumie ze nie możesz wyjść z jakiegoś powodu. Lepiej nie angażuj się z nim w związek bo będzie gorzej

Gość gość
Co z tego ze masz wolne od nauki, znajdz sobie jakąs pasje bez facetow, masz jeszcze na to czas. No chyba ze juz c**a cie swedzi, to wtedy twoja pasja bedzie robienie lodow, a wydawanie pieniedzy przez twoich rodzicow na twoja nauke, uwazam za wywalanie w błoto. Lepiej jakby ci odrazu załatwili prace w burdelu...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
okazuje się ze zrobiło mu się przykro ale wszystko zrozumiał i jest w porządku

Gość gość
ehhh