Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I pozamiatane.... Tylko dywan odstaje.

Polecane posty

Gość gość

:-D

Gość gość
Magda myśli,że jest lepsza.

Gość gość
dziś Dzień dobry Doszły mnie słuchy od ludzi, że siedzisz cały czas na forum i srasz po mnie. Więc uprzejmie cię informuje. Jeżeli nadal w omamach będziesz mnie wyzywał od cweli,transow, zastraszał to zgłoszę to w końcu tam gdzie trzeba. Mówiłam ci kiedyś przez telefon że mam szwagra w policja mój mąż jest śledczym. Nietrudno ustalić IP i lokalizacje. Co ty myślisz że na idiotkę trafiłeś? Ze jestem ślepa weź ty się za robotę bo wstyd mi za ciebie. Bez odbioru. x Madzia- prosiłem już ostatnio - odpierdolsięw końcu i nie pisz do mnie więcej, a jak masz jakiś problem to załatwmy to tutaj! Przyjebataś się i nie chcesz się odpierdolić od dłuższego czasu. Oskarżasz też innych ludzi nie mając dowodów... (pewnie wiesz o co chodzi i o kogo?) Ja na to chuj kładę bo nie mam z tym nic wspólnego, ale myślę, że Ty i Twoje chore towarzystwo powinniście się leczyć na głowę? @ Albo chuj tam, nie leczta się- debile też są potrzebni. @ Jak masz jeszcze jakiś problem to pisz tu i najlepiej po weekendzie. © Rozumiesz? Pewnie jak zwykle - ni chuja @ Zawsze byłaś tępa i żadne tłumaczenia nie pomagały.

Gość gość
Dzień dobry Doszły mnie słuchy od ludzi, że siedzisz cały czas na forum i srasz po mnie. Więc uprzejmie cię informuje. Jeżeli nadal w omamach będziesz mnie wyzywał od cweli,transow, zastraszał to zgłoszę to w końcu tam gdzie trzeba. Mówiłam ci kiedyś przez telefon że mam szwagra w policja mój mąż jest śledczym. Nietrudno ustalić IP i lokalizacje. Co ty myślisz że na idiotkę trafiłeś? Ze jestem ślepa weź ty się za robotę bo wstyd mi za ciebie. Bez odbioru. x Madzia- prosiłem już ostatnio - odpierdolsięw końcu i nie pisz do mnie więcej, a jak masz jakiś problem to załatwmy to tutaj! Przyjebataś się i nie chcesz się odpierdolić od dłuższego czasu. Oskarżasz też innych ludzi nie mając dowodów... (pewnie wiesz o co chodzi i o kogo?) Ja na to chuj kładę bo nie mam z tym nic wspólnego, ale myślę, że Ty i Twoje chore towarzystwo powinniście się leczyć na głowę? Albo chuj tam, nie leczta się- debile też są potrzebni. Jak masz jeszcze jakiś problem to pisz tu i najlepiej po weekendzie. Rozumiesz? Pewnie jak zwykle - ni chuja Zawsze byłaś tępa i żadne tłumaczenia nie pomagały.

Gość gość
A ponoć nie miała męża:O ciekawe co mąż powie na jej flirty

Gość gość
Nie wiem. Ważne, że inne kobiety to dla Magdy KURFFY. Ona może. :)

Gość gość
cóż za przypadek :D temacik polecial? ten o Madzi? o cioteczkach? nie do wiary :D

Gość gość
Do mnie też pisała. Na całe szczęście nie wdawałem się z nią w gadki na priv.

Gość gość
Zawsze mowiłem że razem z Koksem hejtowała Olkę Want i Imperium to tez jej żyłka:-D Privy aż się gotują:-D