Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Michał121212 to dupek jebać go

Polecane posty

Gość gość

Michał121212 to zjeb jebać go po prostu przestańcie opisywać na jego posty to się odjebie............... Niestety pokazujecie niski poziom sprytu odpowiadając na jego topiki bo on tego chce.....

Gość gość
kolejna forumowa pipka :D

Gość gość
Jego tematy powinny być usuwane, wkłada wszystkich do jednego wora.

Gość gość
Hahaha co michał zabolało? :D Nie twoja sprawa i tak ci nie odpiszę ;) A o twoim niskim poziomie inteligencji i przegraniu życiowym świadczy ciągłe zakładanie założonych już przez ciebie tematów lepiej idź do psychologa bo tylko ciągle piszesz pierdoły i swoje dziwne poglądy na kafe i świadczy to o twojej chorobie psychicznej... Szkoda mi ciebie twoje obrażanie nic tu nie zmiani :)

Gość Ulaaa5
Hej ja też uważam że michał jest chory psychicznie albo jest jakąś patologią bo normalny napewno nie jest....a jestem dziewicą ale tego psychola nie da się znieść! :(

Gość gość
Specjalnie założyłam topik żeby ci to uświadomić michał ale ty jesteś żałosny :) nawet nie odpiszesz na pytanie PO CO ZAKŁADASZ TE TOPIKI? Bo nie masz odpowiedzi bo cały swój czas spędzasz na kafe wpisując bzdury TO TY JESTEŚ IDIOTĄ!!!!! ZASTANÓW SIĘ NAD SOBĄ JAKIE TO JEST ŻAŁOSNE HAHAHAHAHAHA :D

Gość gość
hahahahah

Gość gośćala
A ty Neptyk co sądzisz o michale :D

Gość gośćala
Bo jak dla mnie to on nie miał żadnej kobiety i jest śmieszny :p

Gość gość
Utknął tu na stałe.. jak ten gosciu co podbija ;) niemoty.

wiadomo jest że michaś to sfrustrowany 29 letni prawiczek :D żadna go nie chciała to teraz sie mści :D

Gość gość
nawet oszka go odrzuciła :D 🖐️

Gość gość
Oszkaa wszystkich odrzuca żadna nowość :)

Gość gośćala
Hahaha prawda! :D współczujemy ci michale prawiczku! Haha :D

Gość gość
Hahaha, idiota, nie masz szans u żadnej kobiety. Będziesz sam na zawsze. Masz już 29 lat i ani jednej dziewczyny, dlatego jestes taki sfrustrowany. Niedługo 30.. później szybko ci zleci do 40 i nadal będziesz samotnym prawiczkiem bez perspektyw na związek.

Gość gość
To psychol, który ma zadatki na domowego oprawcę:) Też jestem dziewicą, ale od takich p******w trzymam się z daleka. Michał jest pewnie prawiczkiem, ale nie z wyboru :) i dlatego jest frustratem.

Gość gość
Neptyś dawaj jedziemy tego cwela równo, jeszcze zwołaj innych! :D

Gość gośćlala
gość dziś HAHA racja w 100% żenada pewnie nawet nie potrafi zagadać żadnej a jakby się dowiedział że jakaś dziewczyna nie jest dziewicą to by padł na glebę z płaczem haha jesteś śmieszny michale :D

Gość gośćlala
gość dziś Hahaha Popieram! :D

gość bez przesady, nie zamierzam go gnoić bo i tak ma przejepane w życiu :O michalek umrze bezpotomnie to prawda jeśli nie zmieni swojego nastawienia:) polecam mu obejrzeć film "40-letni prawiczek" z 2005 roku :D chociaż może jakaś nie dziewica wtedy sie nad nim zlituje :D

Gość gość
Michałek pewnie nawet by się nie połapał, że jakaś doświadczona udaje dziewicę, no chyba, że wierzy, że każda krwawi.

Gość gość
Neptyk,Ciebie też gnoili tu Teraz robisz to samo :D Jesteś taki sam jak ten przyj****y prawiczek ;]

Gość gość
Racja jebać go...... Mam takiego wujka (prawiczek) w rodzinie cały czas jak są zjazdy to krzyczy jak choć trochę się napiję o pustych kobietach i że to szmaty trzeba go wyprowadzać :( a my z mężem mamy bekę ma 46 lat i tak się zachowuje obawiam się że to może być nasz michaś :D A ten wujek cały czas mieszka z mamą bo ani myśli pracować żenada :(