Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks Analny

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić jeśli dziewczyna naciska na seks analny, a mnie to odrzuca. No nie mam ochoty w ogóle próbować, choć ciężko mi uzasadnić dlaczego. Chyba obawiam się, że mógłbym jej sprawić ból, że to niezdrowe w dłuższej perspektywie. Co o tym sądzicie Panie? Czy byłby to dla was kłopot?

Gość gość
jedny z problemow w seksie analnym jest bariera psychiczna u kobiety, ale w przypadku gdy dziewczyna sama tego chce to juz o wiele latwiej i skoro wie ze tego chce to raczej wie na czym to polega a jesli to sprobuj jesli ja bedzie bolalo to sama sie do tego zrazi i bedziesz mial to z bani

Gość artiii4
Moja kiedyś przyłapana była na http://redtube.net.pl jak oglądała filmy z analem. Mnie też to odrzucało. Pogadaliśmy, powiedziałem jej to. I jest OK. A kiedy czasem ma wyjątkową ochotę, bawimy się zabawkami :)

Gość Gothic
To poważny problem. Powinieneś się zgodzić, jeżeli chcesz zachować dziewczynę. Napewno jest kochana i zasługuje by otrzymać to co najlepsze :)

Gość gość
Najlepie bedzie zaprosic kolege który zerznie jej dupsko:-)

Gość gość
Zapewne niedługo będzie naciskała na trójkącik z wypełnieniem obu dziurek:-) Prawdziwy skarb taka suczka:-)

Gość gość
No i3 facet spuszczajacy sie jej do buzi przecież

Gość gość
Może jak nie korzystasz to sie podziel:-)

Już to widzę, jak dziewczyna namawia cię na to byś zeṛżnął ją w dụpę. Ale pomijając to. Nie masz języka w gębie. Mówisz jej zwyczajnie, że zrobisz dla niej wszystko, ale nie będziesz wkładał tam czym ona sra. Strzeli focha, ambitniejsze z liścia, ale sprawa będzie postawiona jasno. A jak się jej nie podoba i czuje się tym faktem niedopchnięta, to niech pakuję swoje rzeczy i poszuka sobie takiego, co zrobi z jej dụpy jesień średniowiecza.

Gość gość
Jeśli naciska, a Ciebie to odrzuca, to chętnie zrobię to za Ciebie zupełnie za darmo. Pasi?

Gość gość
@Nowy w mieście Oczywiście, że mówiłem, ale jeśli myślisz, że "nie ma problemu" u kobiet znaczy, że go nie ma, to znasz się na nich jeszcze gorzej niż ja.

gość dziś Ja kompletnie nie znam się na kobietach. I patrzę na Nie z męskiego punktu widzenia. Czyli nie próbuję ich zrozumieć a poznać :) Dlatego wiem co lubią.. a już dlaczego właśnie to lubią, to jest już poza moim zasięgiem. :)