Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezradność w romansie

Polecane posty

Gość gość

Oboje zajęci przez inne osoby, ja mam meza, on ma zonę... Stało sie,oboje sie siebie pragniemy chociaż nie możemy, walczymy z tym, ale to jest silniejsze od nas... Kilkukrotnie kończyliśmy ten toksyczny romans,a jednak pomimo ze oboje tęskniliśmy za sobą,oboje myśleliśmy o sobie, ja wytrzymałam i nie pisałam,nie dzwoniłam...po dwóch tygodniach zadzwonił pierwszy, spotkaliśmy sie,kochaliśmy,wtedy powiedział ze tęsknił,myślał... Oboje jesteśmy uparci,ale przyciągamy sie jak magnesy! Dziwne to wszystko...on z żona,ja z mężem Razem a osobno Jak sie gdzies widzimy to w taki sposob jakbyśmy byli dla siebie obcymi ludźmi... Najgorsza jest tęsknota i bezradność... Przezywał ktos cos podobnego ? Jak radziliście sobie w takich sytuacjach ?

Gość gość
Jedyne co ci pomoże to totalna separacja. Nie spotykaj sie z nim, nie odbieraj, nie odpisuj. Musisz poczekać aż ci przejdzie, inaczej będziesz cierpieć.

Gość gość
yey, przynajmniej masz męża do ********* powszedniego. zazdroszczec_ :-(

Gość gość
skoro nie kochasz meza i wolisz tamtego to powiedz prawde mezowi. po co sie meczyc . a jak mu powiez to dasz wam obojgu szanse na nowe zwiazki

Gość gość
ja tak mam, ale my sie tam nie opieralismy. nie bylo sensu. milosci nie da sie zignorowac. I sie spotykamy non stop od 2 lat.