Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOCY dodali mnie do panoramy firm!!!!

Polecane posty

Gość gość

Kurcze, patrze teraz ze moja firma widnieje w Panoramie Firm. Jest jakis opis którego nawet nie tworzyłam i to z błednymi informacjami. Kiedys kilknełam dodaj firme na tym potralu ale nie pszyszło nic, zadne potwierdzenie na maila...kompletnie nic. co robic?

Widnieje prawdopodobnie nie tylko w Panoramie firm, ale i także na wielu innych stronach w sieci, gdzie są widoczne wszystkie twoje dane takie jak, adres zamieszkania, nr tel, nip, regon itd... Trzeba pisać do administratora strony z prośbą o usunięcie tych danych, które z resztą będą jeszcze długo widoczne w sieci :D

Gość gość
czy to jest bezpłatne ???

Gość gość
czyli nie moga żadać ode mnie zadnych pieniedzy? nie podpisywałam zadnej u mowy itp. ciekawi mnie ten opis firmy..bo tam sa błedne info, ze działam od 2010r a firma jest zalozona w tym roku. boje sie ze mi przysla za to jakis rachunek, w koncu maja mój adres .

Gość gość
napisałam ale kto wymyslał ten opis i dlaczego?!

Gość gość
napisalam i brak odpowiedzi... myslicie ze jesli niczego nie podpisywałam to nie dostane rachunku?

Gość gość
nie usuneli, co robic ?

Gość gość
czy jesli nie podpisywałam zadnej umowy to moga oni zadac ode mnie zapłaty? czytalam o wielu oszustwach ze umowy sa podrabiane i pozniej przychodza faktury do zapłaty