Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie lubią seksu. To właśnie cały problem współczesnej ludzkości

Polecane posty

Gość gość
gośćqwqw dziś I już mi się podobasz...:) Ile masz lat? Skąd jesteś? To ja pisałem, że też 3 lata...:)

Gość gośćqwqw
Ile lat?na standardy kafe powinnam juz na drutach robić. Albo brać się za 55 latków po rozwodach bo rówieśnik na mnie nie spojrzy. 39 właśnie skończyłam. Ale kanał.

Gość gość
Czemu kanał?? Ja jestem sporo młodszy od Ciebie - mam 30, więc i tak pewnie Ty nie byłabyś mną zainteresowana... Bardzo fajnie, że lubisz seks - to Twój bardzo duży atut. Ponoć u kobiety w okolicach 40 rozbudzają się prawdziwe potrzeby seksualne...:) Głowa do góry!!

Gość gośćqwqw
No młody jesteś na pewno sobie jakąś znajdziesz. No wiesz faceci w moim wieku zwykle juz mają żony i dzieci.a ci wolni nie chcą się wiązać. W sumie nie wiadomo czego chcą. A55 czy 60 lat to dla mnie za dużo na partnera.

Gość gośćqwqw
No młody jesteś na pewno sobie jakąś znajdziesz. No wiesz faceci w moim wieku zwykle juz mają żony i dzieci.a ci wolni nie chcą się wiązać. W sumie nie wiadomo czego chcą. A55 czy 60 lat to dla mnie za dużo na partnera.

Gość gość
Piszesz, jakbyś była już skreślona... Może załóż sobie konto na jakimś portalu - dużo facetów w tym wieku kogoś szuka... Powiem Ci ciekawostkę - moja dziewczyna była starsza ode mnie o 2 lata i zostawiła mnie dla gościa o 21 lat starszego od niej - gość ma teraz 53 lata...;) A ja do niedawna leczyłem się po tym związku... bo kochałem tą dziewczynę...

Gość gośćqwqw
O nie nie.właśnie uciekam z takiego portalu.nigdy więcej. Albo seks propozycje od starszych panów. Albo,uwaga,od 19latkow :D Albo alimenciarze szukający darmowego lokum i seksu. Duzo żonatych. Żadnych randek w internecie.

Gość gość
Wiesz... spośród morza nieudaczników może uda Ci się wyłowić perełkę... Nie warto zamykać sobie tej drogi - tak uważam...

Gość gośćqwqw
Ja tam byłam dobry rok.naprade się starałam. Tam są naprawde specyficzni faceci. Parę razy natomiast nie zaiskrzylo z mojej strony i parę razy ja zostałam olana przez facetów.

Gość gość
Ale to chyba na tym polegają poszukiwania. Trudno, żebyś poszła na jedną, dwie randki i spotkała tego jedynego. Trochę trzeba poszukać. Nie jest łatwo. Do tego zadbaj o figurę, o wygląd - faceci, to wzrokowcy - ale tylko na początku. Jak już pokochają, nie kochają za wygląd - także nie taka zła ta rasa męska...;)

Gość gośćqwqw
Byłam na kilkunastu randkach.figurę mam,wygląd tez,przynajmniej mi się podoba,bo wiadomo gusta są różne. Wydaje mi się ze juz wszystko zrobiłam.

Gość gość
Spokojnie. Ja tam wiem, że wcześniej, czy później trafisz na Swojego:)

Gość gość
A powiedz mi jeszcze, w jaki sposób się dowiadujesz, że facet jest żonaty? Sami się przyznają na randkach, że chcą pozdradzać żonę?

Gość gośćqwqw
Ze zonaci to często wychodzi od razu w rozmowie.proponują dyskrecję i inne takie.Niektórzy mają to nawet podane w profilu ze niby w separacji,a potem wychodzi szydlo z workaczyli żona. Nie wiem czy spotkam.czasem watpie,tyle już czasu. Ale,ty 30 lat lato idzie może gdzieś na wakacjach kogoś spotkasz?

Gość gość
Poznałem... 2 lata temu - ale co z tego - odległość... Poza tym, nie wiem, czy jeszcze się nie wyleczyłem wystarczająco, czy to naturalne, ale bardzo mi łatwo znaleźć w dziewczynie coś, co mnie do niej zniechęca - czy to w wyglądzie, czy w charakterze - po prostu jakiś taki wybredny się zrobiłem... Nie wiem.. może związki psują ludzi...:(

Gość gośćqwqw
Możliwe, że po tamtej ci jeszcze nie przeszło. A na sile się nie ma co się zmuszac.i dobrze ze masz wymogi,każdy je powinien mieć oczywiście w granicach rozsądku. Jak człowiek sam nie wie czego chce,to i wpada w związki bez sensu,a to się nie może udać.

Gość gość
No ale 3 lata?? Jest to możliwe? Jeśli tak, to ile jeszcze czekać można... Masz dzieci?

Gość gośćqwqw
Nie nie mam.

Gość gość
No to jest kolejna Twoja silna karta w ręku. A chcesz mieć dzieci?

Gość gośćqwqw
No pewnie ze chce.tylko pytanie czy jeszcze zdążę.

Gość gość
A przed czym masz zdążyć?? Przecież jest masa kobiet rodzących w okolicach 40...

Gość goscqwqw
Ja za rok skończę 40 a nikogo nie mam.zanim poznam, zanim się poznamy,zanim pójdziemy do łóżka,zanim się uda ...tu naprawdę nie ma czasu.A przecież nie postawię po dwóch miesiącach faceta pod ścianą mowuac:słuchaj,staramy się o dziecko bo ja już nie mam czasu.Byłoby to groteskowe.

Gość gość
Myślę, że masz spore doświadczenie życiowe. Wiesz, czego pragniesz, wiesz na co możesz liczyć. Jeśli trafisz na tego odpowiedniego, a takiego teraz trudniej będzie Ci przegapić, niż kiedyś, to wszystko potoczy się dalej samo...:) Bez zbędnego gadania, tłumaczenia. Miło się z Tobą rozmawia - nie jesteś z tych puściutkich, dla których liczy się tylko fejsik i smartfon - dobrze Ci wróżę;) A poza tym masz dwie, występujące razem (a to rzadkość), bardzo ważne cechy - nie jesteś łatwa i kochasz seks... Taka kobieta w domu, to skarb - tyle Ci powiem szczerze:D Spokojnej nocki

Gość gośćqwqw
Dobranoc i tez powodzenia w poszukiwaniach ; )

Gość gość
Kobiety lubią sex, to faceci nie umieją dobrze ****ać tak prawda

Gość gość
kobiety nie lubią kiepskiego seksu, to właśnie cały problem kiepskich kochanków

Gość gość
Niestety ale facet ma rację. Poza tym kochane Panie jesteście nie logiczne. Jak można przed sexem wiedzieć czy sex bedzie dobry czy zły. Ale, co mnie bardzo zdziwiło i może być porada dla kafe prawikow, kilka dziewczyn mi powiedziało że one nie chcą sexu ale jak już je facet zaczyna dotykać czy macac to nabierają ochoty. Ale tak same z siebie to rzadko. Więc Panowie "na chama".

Gość gość
Ja nie wiem, czy lubie seks, zalezy od faceta, ciezko mnie podniecic no i tez nikt sie nie pali bo nie jestem boginia seksu. Trudno, i tak za duzo ludzi na swiecie.