Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiączki

Polecane posty

Gość gość

Witam! Ostatni raz miałam miesiączke 16.lutego do tej pory nie ma jej. Mam boleści podbrzusza i bardzo wrażliwe piersi. Wspolzylam ale testy wykluczyly ciążę. Dziś rano zauważyłam na bieliźnie bardzo dużo szkrzepow krwi.. do tej pory się nie pojawiły. Jak myślicie czy to może być ciąża a testy były po prostu ciulowe???miala któraś podobnie?? Na wizytę umowilam się Dopiero na przyszły tydzień.

Gość gość
Ile tych testow zrobilas i czy prawidłowo wykonywalas? Najlepiej je robic z rana.

Gość gość
Zrobiłam 2. Pierwszy około 10 rano robiła. A drugi tydzień później ale po południu bo nie mogłam wytrzymać do rana

Gość gość
Zrob jeszcze jeden, wydaj troszkę więcej na test, i po nim niezależnie jaki wynik otrzymasz do lekarza. bo to zbyt długo jest

Gość gość
Myślisz że tamte testy miały sfałszowane wyniki?

Gość gość
Jak się bzykałaś mogłaś zaciążyć

Gość gość
Pytanie tez w jakim czasie od stosunku zrobiłaś te testy. Często jest tak że robią je za wcześnie. Jak dla mnie to zaburzenia hormonalne więc lekarz jaknajbardziej wskazany. chyba że to ciąża a test był za wcześnie.

Gość gość
1,5 tygodnia po stosunku a drugi 2,5 tygodnia

Gość gość 17 13
Ten półtora tygodnia po był za wcześnie. Rzadko kiedy testy wychodzą tak wcześnie bo to minimalny czas po jakim powinno się robić. A ten drugi nawet mógłby już wyjść ale, że po południu robiony to lepiej powtórzyć (ja dodam że jak robiłam test z porannego moczu 18 dni po stosunku i była słaba druga kreska). A później miałaś jakieś inne kontakty seksualne? Jak ci się dni płodne przesunęły to możliwe że mogłaś nawet w późniejszym terminie zajść w ciążę, ale nie brałaś tego pod uwagę. W każdym razie test powinien już ci wykluczyć albo potwierdzić ciąże.

Gość gość
Nie było już potem żadnego stosunku Stosunek był w niedzielę a we wtorek miałam ten najważniejszy dzień płodny. Więc można powiedzieć ze seks był w dni płodne.

Gość gość 17 13
Kochana jeśli od tamtego czasu nie miałaś okresu i nie ma ciąży to to raczej nie były dni płodne. Dni płodne są jakieś 2 tyg "przed" miesiączką faktyczną i zaistniałą, a nie przed miesiączką spodziewaną.