Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety nie powinny sie kierowac co faceci tutaj wypisuja na temat ich zycia sek

Polecane posty

Gość gość

dlatego ze 99 % to prawiki (zakompleksieni aspolecznicy, nieudaczniki, bojacy sie kobiet, bez doswiadczenia i kolesie nie podrywajacy kobiet, wiec takich zadna z nas nie pozna), wiec to daje zaklamany i nieprawdziwy obraz na temat tego, co mezczyzni mysla o ich przeszlosci ( ile miala partnerow, temat dziewictwa, jakie kobiety wola mezczyni). Prawiki tutaj wypisuja swoje poglady, ktore sa inne, odmienne od tych, ktore maja panowie, ktorych my kobiety spotykamy, a tych prawikow z kafe zadna z was nie spotka, bo oni w domow nie wychodza, siedza latami przy komputerze, mieszkaja z mamami, a jak wyjda z domu to NA PEWNO NIE podrywaja kobiet, wiec ZADNA z was takiego prawika z kafe nie spotka, nie pozna, nie zakocha sie w takim, wiec po co wam zdanie prawika z kafe? po co ich pytacie "Co mezczyzni uwazaja/mysla? Szkoda czasu na czytanie i zamartwianie sie nieobiektywnymi pseudo mondrosciami. Prawikow stad nie pozbedziemy sie, choc to kobiece forum, ale oni sa malo mescy i nie maja zajec, kolegow, kobiet, zadnych doswiadczen z nimi zwiazanych, wiec zerwowe doswiadczenia, to pisza bzdury

Gość gość
To prawda. Ja przez kafe miałam dziwne przekonania. Gadałam nawet na ten temat kiedyś z bliskim kolegą, tj o dziewictwie, i on był zdziwiony tym, że facet może być zafrasowany przeszłością seksualną. Powiedział, że 99 % facetów zaprzeczyłoby, że im przeszkadza, że kobieta była wcześniej w jakiś związkach,bo to jest zupełnie normalne, choc oczywiście skrajności jak pieprzenie się z każdym napotkanym facetem normalne nie są.

Gość gość
Bo tu może 1 procent jest normalnych.reszta to albo chorzy psychicznie albo megazakompleksieni i nienawidzić kobiet, Który normalny siedzial by na babskie forum?

Gość gość
A babskie forum to jakaś obraza, trochę odchodząc od tematu? Czemu wszystko co kobiece jest mało poważnie traktowane, pobłażliwie? Jakby kobieta była na męskim forum, nie byłoby takich reakcji..

Gość gość
Ale o czymnie mają gadać na babskie forum? MAKIJAŻE, kosmetyki,wychowanie dzieci,porody,problemy ginekologiczne,uczuciowe,seks.

Gość gość
gość dziś A babskie forum to jakaś obraza, trochę odchodząc od tematu? Czemu wszystko co kobiece jest mało poważnie traktowane, pobłażliwie? Jakby kobieta była na męskim forum, nie byłoby takich reakcji.. x nie wtym rzecz, czytaj ze zrozumieniem!. Zadaj sobie pytanie czy twoi koledzy (jesli ich masz) siedza teraz na forum o makijazu, modzie czy teraz graja w pilke z kolegami badz spaceruja z dziewczynami? Czyzby tylko ty tu spedzal kazda wolna chwile swojego zycia, a reszta facetow z kobietami ???

Gość gość
Nie jest zadna obraza robienie rzeczy, ktore robia tez kobiety. Reszta mezczyzn teraz spedza czas ze swoimi kobietami, dziecmi badz kolegami a nie marnuje go od rana do nocy przez wiele miesiecy czy lat przy wlaczonym komputerze na forum o modzie i kosmetykach. Sam sobie odpowiedz czy nie odbiegasz od reszty mezczyzn!

Gość gość
Nie. Męzczyzna może na babskim forum pogadać o związkach, zobaczyć jak wygląda opinia od drugiej strony, o pracy, seksie, ciąży żony, chorobie dziecka. Jest tu nawet dział rozwodnicy, wdowy/WDOWCY...

Gość gość
Tak, mezczyzna moze poczytac, bo to forum jest dla ludzi i kazdy moze z niego korzystac, nikt nikomu tego nie zabroni, lecz odpowiedz sobie na pytanie czy siedzenie od rana do nocy (jak wiekszosc z was plci meskiej) jest normalne?? Wielu z was to forum wykorzystuje jako zajecie w wolnym czasie, a inni faceci w tym czasie spotykaja sie z kobietami, zajmuja dziecmi, uprawiaja sporty, gadaja z kumplami, wy tylko siedzicie jak roboty na forum. Baby z braku faceta, dzieci i kolezanek siedza na takich forach zala sie, bo taka maja nature, ale faceci?? cos z wami jest nie tak!

Gość gość
Kochana, ja wiem, że ci frustraci, co tutaj siedzą, nie są normalni. Wyzywają kobiety na każdym kroku etc. Ja mówiłam o normalnych facetach, którzy chcą lepiej rozumieć swoje kobiety i pokonsultować się w pewnych sprawach :) ogólnie z wątkiem się zgadzam, lepiej nie czytać tych wszystkich wątków - ale niestety zauważyłam, że takie wątki cieszą się nieraz większym wzięciem, niż normalne. Wątpię w ludzi jak to widzę

Gość gość
Dobra.Ale tu może mały procent facetów naprawdę rozmawia z kobietami np o związkach,jak przeżyć rozstanie,jak kogoś znaleźć itd Przeważają zaś postawy typu: Kobiety patrzą tylko na portfel Kobiety chcą tylko modeli do związku Kobiety patrzą wyłącznie na urodę Kobiety wolą drani od tych porządnych Kobiety powinny być dziewicami do ślubu Kobiety udają ze lubią seks chcą mieć tylko dzieci I inne podobne bzdury.Czasami zastanawiam się kto to pisze?