Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy to takie chamy?? z zycia wziete

Polecane posty

Gość gość
jak chcesz się do kogoś dosiąść to idziesz gdy ta osoba jest a nie gdy jej nie ma,i grzecznie pytasz ,i to jest prawidłowe zachowanie

Gość gość
i w jaki sposob ta kobieta cie obrazila? mowiac ze jestes niekulturalna i nierozumna? :D toz to najprawdziwsza prawda! :D wylacznie stwierdzenie faktu

Gość gość
autorka teraz chce dopowiedzieć że było trochę miejsca bo traci moc odpierania ataku za swoje chamstwo dlatego dopowiada łagodzące szczególiki :-) ale nikt się już na taką manipulację nie nabierze bo określiłaś brak miejsc na początku

Gość gość
a teraz podziękuj bo za kursy wychowania w towarzystwie tez się płaci a tu za miałaś za darmo

Gość gość
autorka ma racje, miejsca nienumerowane mozna zajmowac dowolnie.

Gość gość
gość dziś gość dziś gosciu z 16.41 smiech.gif przeciez jej nie wygonilam z tego miejsca, sama sobie poszla xxx nie "poszła sobie z tego miejsca" tylko wyszła do toalety - a to gruba różnica chamko za wsi!!! xxxxx ty 16:54 to dopiero jesteś cham może z miasta ale zawsze cham !!! nie ubliżaj dziewczynie chamie :P

Gość gość
kiedys bylam w klubie i byla wolna loza bez rezerwacji, usiadlam tam z chlopakiem i przyszla jakas grupka ze oni tam siedzieli. waszym zdaniem tez powinnam sobie pojsc bo im miejsce zajelam?

Gość gość
W takich miejscach jak cyrk itp NIGDY po przerwie nie siedze w tym samym miejscu i nie robie z tego problemu. Kto pierwszy ten lepszy. Każdy płaci tyle samo to dlaczego jedni mają cały występ gorzej widzieć? A jak komuś źle to niech nosi ze sobą krzesło z domu

Gość gość
Nienormalni jesteście, w cyrku siada się gdzie jest wolne :D co z tego że przerwa ? miejsce jest twoje bo juz siedziałas na nim ? porównanie do kościoła też jest załosne, ja gdy chodziłam do kościoła to siadałam tam gdzie było wolne a nie gdzie siedziałam wczesniej, co mnie to obchodzi ze zajmuje komus miejsce ? ni8ech idzie tam gdzie wolne, to prawda - takie miejsca to nie samolot gdzie kazdy ma swoją miejscówke na plaży też wyganiacie kogoś bo poszlismy popływać i ktoś wam zajął kawałek piasku ? a nie sory....polaczki są tak żałosnym narodem, ze z plazy zrobili cyrk z parawanami, k***a niedługo namioty zaczną rozkładać :D:D maluczcy ludzie z maluczkimi umysłami :D 🖐️