Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żądam bana dla tego świra

Polecane posty

Gość gość

Z Namysłowa!

Gość gość
Prosbe swa uzasadniam tym, ze psuje on powietrze ;) na tym zacnym forumie

Gość Namysłów województwo opolskie
Niby dlaczego dla mnie co ci ja przeszkadzam chcieć to se możesz czemu nie żądasz bana od gość 84 co ciągle pisze że chciałby zgwałcić dziecko i co ja ci przeszkadzam co?

Gość gość
Bo agresywnie i podstepnie atakujesz wszystkich autoreklama swojej zabitej dechami dziury ;)))) i siedzisz tu 24/7 wiec ban to bedzie dla Ciebie przysluga. Wyjdziesz do ludzi nołlajfie

Gość gość
Czemu jestem dziadem wytłumacz mi co ja tobie zrobiłem że tak o mnie piszesz no wytłumacz zrobiłem ci krzywdę? Czemu mnie oceniasz? Nie masz prawa bo mnie nie znasz

Gość gość
Nie jestes dziadem tylko trollem. Spamujesz. Nikt nie lubi spamu.

Gość gość
Poczytajcie na Wikipedii o Namysłowie zobaczcie jak to miasto wygląda i dowiedzcie się o nim to pezestane o nim pisać i jakoś namysłów nie jest dziurą wy tak piszecie bo kompletnie nic o tym mieście nie wiecie poczytajcie sobie dużo osób poczytało i przestało uznawać namysłów za dziurę ps Namysłów nie jest dziurą bo jest niedaleko Wrocławia i Opola

Gość gość
Ja mieszkam w Lesznie i umiem sie powstrzymac przed spamowaniem ;)

Gość gość
to forum od jakiegoś roku to jeden wielki spam nawet już zgłaszanych tematów nie kasują

Gość gość
Aha i co jest najgorsze wklejasz te spamy nawet na serialach.na popularniekszych watkach ktore ja czytam . trollu

Gość gość
A wy niby nie spamujecie? Co? Jakbyście poczytali o Namysłowie i okolicach to bym nie musiał o nim pisać bo byście sie o nim dowiedzieli a tak wszystko musze wam udowadniać poczytajcie sobie to wtedy nie będę pisać i zobaczcie atuty powiatu namysłowskiego np bory stobrawskie zalew w Michalicach jakubus agroturystykę w rychnowie młyńskie stawy browar Namysłów atrakcje turystyczne w gminie pokój itd...

Gość gość
Ale my sie do Namyslowa nie wybieramy wiec ta wiedza nie jest nam do niczego potrzebna. Idz na portal wakacje.pl sie reklamuj.autorka.

Gość gość
Poczytajcie o tym i również wejdźcie na kafe na temat film o Namysłowie dla ludzi o mocnych nerwach

namysłów piszemy z małej litery, bo to pipidówa zabita dechami, gdzie psy dóópami szczekają a ptaki zawracają. A ten ciul, niech sobie pisze dalej, nie widzicie, że to jakiś niedorozwinięty imbecyl ??

Gość gość
Ja mam właśnie alergie na głupote ;(

Gość gość
To nie pipidowa zrozum to gdybyś poczytał o Namysłowie i zobaczył byś zdjęcia to byś zmienił zdanie co z tego że sie tam nie wybieracie? Poczytajcie o Namysłowie i okolicach jeśli nie poczytacie to dalej na każdym temacie bez przerwy będę pisać sami tego chcecie

Gość gość
18:49 nie pipidowa to co? Miasto wojewodzkie czy Stolica??

Gość gość
No poczytaj o mieście namysłów to sie dowiesz czym jest i nie jest pipidowa to miasto tranzytowe niedaleko Wrocławia Opola Kalisza Częstochowy licznych dróg lini kolejowych w specjalnej strefie ekonomicznej poczytaj o tym mieście i zobacz zdjęcia jak nie wierzysz

Gość gość
se możesz zadac dziadu brudny polaczkowy... hahahaha a Nmysłow to piękne miasto w województwie opolskim.

Gość gość
I ps i ja jestem od was lepszy nawet jak pisze o Namysłowie a wy? Wolicie wszystko i wszystkich hejtować obrażać pluć narzekać jesteście nieudacznikami nic nie potraficie docenić nie macie prawa oceniać mojego miasta jesli o nim nie poczytacie i sie o nim nie dowiecie i nie zobaczycie zdjęć bo nic o tym mieście nie wiecie wy tylko potraficie wszystko i wszystkich obrażać

Gość gość
Tak jest Namysłów pięknym miastem miłym i kameralnym obejrzyj jego zdjęcia i poczytaj o nim to miłe i czyste miasto

Gość gość
I ps to was powinni zbanować bo używacie wulgaryzmów używacie mowy nienawiści i wszystkich obrażacie ja nikogo nie obrażam chyba że ktoś kto sie pode mnie podszywa i nie wiem czy wiecie że jesteście hejterami

Gość gość
Miasto Namysłów jest fajne! Ban dla autora wątku.

Gość gość
Niech sobie wszyscy hejterzy z tym autorem poczytają o Namysłowie i zobaczą zdjęcia

Gość gość
I napijcie się piw z browaru namysłów między innymi zamkowe kuflowe złoty denar plum kozackie namysłów pils

Gość gość
Dzisiaj to juz przechodzi sam siebie troll. Jeszcze namawia do alkoholizmu. BAN!

Gość gość
najlepiej zignorować brudasa

Gość gość
Frajer z namysłowa jest mod/erat/orem kafe . Sam siebie nie zbanuje.

Gość gość
Ooo

Gość gość
Przede wszystkim nie pisze na temat. Nigdy.