Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilla25

Czy jak Wasz partner ma problem, to staje się złośliwy?

Polecane posty

Gość kamilla25

Mój partner ostatnio ma problemy w pracy, staram się go wspierać, być dla niego serdeczna, pokazać, ze może na mnie polegać itp. Wygląda to tak, ze jak np. wyślę mu sms-a o miłej treści, to on w rozmowie ze mną podczas spotkania bardzo sie denerwuje, ze mu dźwięk tego sms-a zagłuszył oglądany film i dlatego mi nie odpisał, bo musiałby coś przykrego i złośliwego mi odpisać. W ogóle reaguje złośliwością na mnie, nie wiem czasem, jak sie odezwać, by go nie zdenerwować. Powiedział, ze on zawsze taki jest, kiedy ma problemy, ze go wtedy wszystko i wszyscy denerwują. Poradźcie coś, jak do niego podchodzić, by nie myślał o złośliwościach w stosunku do mnie?

Może zwyczajnie poczekaj na jego ruch? Mój mąż jak ma problem to staje się bardzo milczący i zamkniety w sobie. A gdy jest wkurzony to dla rozładowania atmosfery mówię ja albo on takim słodkim głosem " kocham Cię " i od razu wybuchamy śmiechem :)

Gość kamilla25
Nie, to na niego słowa kocham cię nie działają, jeszxze bardziej się wtedy wkurza.

Gość kamilla25
ostatnio złośliwie nasikał do zlewozmywaka w kuchni

Gość kamilla25
a ja mu nasrałam do butów :)

Gość gość
kurna, zachowanie jak typowe kaleki umysłowe

Gość kamilla25
To powyżej to podszywy z tym sikaniem i sraniem. Po prostu, kiedy on ma gorsze dni, problemy, to jest strasznie drażliwy, wszystko go denerwuje, o wszystko krzyczy, jest w stosunku do mnie złośliwy. Kiedy jest wszystko ok. to on jest bardzo dobry. Niestety, przez ostatni miesiąc ma te problemy w pracy, umowa mu się kończy i przez to życie z nim to jak życie na bombie, która w każdej chwili może wybuchnąc.

Gość Krfawy zabujca huehue
Nie, mój partner nie jest złośliwy gdy ma problem. On wtedy ru*cha naszego kota.

Gość gość
wszyscy faceci tak mają