Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie 01.05.2016

Polecane posty

Gość gość

Witam. Byłem katowany od 5 do 10 roku życia paskiem bolało potwornie teraz chce zrobić to samo moim katom jak myślicie czy uderzenia paskiem w dorosłych ludzi będą ich bolały tak jak mnie gdy byłem dzieckiem ? chce zeby poczuli to co ja

Gość gość
Myśle że uderzenia paskiem w dorosłych ludzi na pewno nie sprawią im takiego bólu jak ci gdy byłeś dzieckiem dorosłych niedojrzałych katów trzeba lać jakimś kijem i mocniej

Gość gość
sprzączką

Gość gość
gość dziś albo łańcuchem. domyślam sie ze chcesz sprawić im duży ból ale nie zabić możesz też kablem mocno napierdalać a zeby sie wkurwić i mieć siłe ich bić żeby wyładowac to wszystko posłuchaj ludzi którzy mówią że dzieci nie dobrzy są dla rodziców , to cie wkurwi

Gość Algerczyk
Widze że mało ludzi ci odpowiada co zrobić i jak wymierzyc sprawiedliwosc, oni jak byś zadał pytanie jak bić dzieci wtedy by mieli dużo do powiedzenia. chorzy ludzie zniszczeni . Moim zdaniem powinienes wziąść kabel lub cienki kijek zwiazac ich i bić wiele wiele godzin wtedy zrozumieją co ci zrobili. Bo policja nie pomoże moge od razu ci napisać co ci powiedza.

Gość gość
pas strazacki

Gość gość
gość dziś hahhaa jaki to :D

Gość gość
ćwicz ręce