Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów w województwie opolsk

przygotujcie się do wielkiego kafeteryjnego testu z wiedzy o Namysłowie

Polecane posty

za tydzień sprawdzian z wiedzy o Namysłowie mieście w województwie opolskim!

Gość gość
To podszyw nie słuchajcie go

to nie podszyw! radzę Wam przygotujcie się by zdać test o Namysłowie w województwie opolskim. jeżeli nie zdacie to będę wklejał długi , wyczerpujący wiedzę o Namysłowie , mieście w województwie opolskim tekst i to bardzo często i w każdy temat!

Gość powszechny
na temat Namysłowa to nawet wiersze piszą i radzę się 'naumieć na pamięć' i wykuć na blachę bo Sołtys z Namysłowa nie będzie pytał dwa razy ! Nie ma jak to w Namysłowie letnią porą mozna wysrac sie na dworze, letni wietrzyk w d**e dmucha, a po jajach chodzi mucha.

Gość gość
To jest miasto nie wieś więc tam jest burmistrz a nie sołtys

Gość gość
powszechny dziś na temat Namysłowa to nawet wiersze piszą i radzę się 'naumieć na pamięć' i wykuć na blachę bo Sołtys z Namysłowa nie będzie pytał dwa razy ! Nie ma jak to w Namysłowie letnią porą mozna wysrac sie na dworze, letni wietrzyk w d**e dmucha, a po jajach chodzi mucha. x hehehe... jesteś mistrzem :)

Gość powszechny
ulubione powiedzenie namysłowian 'Zakręć Fiatem na wirażu a znajdziesz się na cmentarzu'

Gość gość
Odp********e się od mojego miasta

Gość Stanisława Ryster
Czy mogłabym poprowadzić ten test?

Gość powszechny
to jest ważna sprawa, przepisy kulinarne w Namysłowie : jak robią babkę aby była kr**** ? 'Przepis na babkę kruchą: Bierzesz babkę na kolana, wkładasz jej banana i dotąd się babkę ****** aż się babka zrobi kr****.'

Gość Tadeusz Sznuk
Stacha, nie wcinaj się! Był pierwszy!

Gość gość
21:57 i tak to robisz nawet w dietach i serialach trollu

Gość gość
100/10 hahahah ja przy Tobie jestem mala mi a nie hejterka hah

Gość powszechny
Pytasz czemu twa Beata z golym tylkiem po Namysłowie lata. Cóż, widocznie twa partnerka to po prostu striptizerka.

Gość brawo ja sama wymysliłam
Namyslow jest bardzo stary Mamy tutaj 2 browary Pracy nie ma,ojciec leje Chociaz piwem sie nachleje.

Gość powszechny
tak wygląda podryw w Namysłowie ! 'Stój, poczekaj moja mila, co tak pędzisz jak kobyla?

Gość gość
A nasz sołtys z namyslowa Chodzi szuka gdzie jest krowa? W Mc Donaldzie? Już sie troska... Nie ma Macka, bo to wioska ;))))

Gość powszechny
W Namysłowie już wszystko wychlali Nie ma wódki, nie ma wina Co to k****a za melina?

Gość gość
Wszystkie drogi prowadza do Namyslowa Z tej dziury takze troll nasz jest Nie pomoga Ci zadne blagania ani slowa Po IP namierzymy Cie! I dostaniesz tutaj bana dozywotnio Ty nołlajfie i spamierze podły tak I bedziesz siedzial w Namyslowie samotnie Dlugo tak az skonczy sie swiat!

Gość Namysłow województwo Opolskie
Brudne Polaczki ide sie powiesic!

Gość gość
Do 24:00 jeszcze obsmaruje pół kafe trollisko

Gość Namysłów województwo opolskie
Weź się frajerze pode mnie nie podszywaj i nie kradnij mojego nicka hejterze rozumiesz? Ja nikogo nie obrażam odp*****l sie od mojego miasta frajerze co nudzi ci się ? Weź się pode mnie nie podszywaj czemu traktujecie mnie jak szmatę odp*****l sie od mojego miasta i pisz o swoim miescie i nie będziesz więcej pisać o moim mieście rozumiesz to? Czy mam ci dać w ryj powtarzam odp*****l sie od mojego miasta wszyscy się odp********e czemu tak uczepiliście sie mojego miasta co? Piszcie o swoich miastach a od mojego miasta wara nie życzę sobie podszywów weźcie się leczcie jesteście hejterami i tyle wam powiem i leczcie sie bo sobie tego nie życzę zrozumcie to wreszcie przestańcie wreszcie obrażać moje miasto i zrozumcie to wreszcie ile razy mam wam to tłumaczyć żebyście to zrozumieli co wy tak się uczepiliscie mojego miasta co? Co nudzi się wam wszyscy jesteście siebie warci pytam dlaczego moje miasto na fale hejtu wybraliście co jeszcze wymyślicie i serio twierdzicie że jestem chłopakiem? :D:D:D robię was w konia tak naprawde mam na imię Emilia mam 25 lat mieszkam w warszawie na woli pochodze z Namysłowa urodziłam się tam od 5 lat mieszkam w wawie Namysłów to moje rodzinne miasto co wam ono przeszkadza powiem grzecznie i kulturalnie odp********e sie od mojego miasta z którego pochodze znajdźcie sobie inną pożywkę :( jesli chcecie hejtować piszcie o czymś innym byle nie o Namysłowie bo wkoorfia mnie to jaka ja byłam głupia że pisałam o tym mieście bo nie wiedziałam że taki skutek będzie i że tyle hejtu chce to naprawić wytykacie mi to że pisałam o Namysłowie spójrzcie lepiej co wy piszecie a nie będziecie mnie oceniać ja was nie oceniam choć powinnam ja pisałam dla zmyłki pod fałszywym imieniem i nazwiskiem udając chłopaka nie podszywajcie się pode mnie

I co wy na to? Kafeteryjni nieudacznicy i śmiecie

Gość gość
Sam jestes hejterem frajerze z Namyslowa. Miales odejsc i co? OSZUST

Gość gość
kiedy test ??? o dokładne konkrety poproszę: (miejsce wiadomo - forum kafeterii) data ? godzina ?

Gość gość
Kafeterianki drogie i kafeterianie drodzy, pamiętacie, był tu kiedyś taki durny temat o Zubrzycy Dolnej ??????? Tak myślę czy ten Namysłowiak to przypadkiem nie któryś z Zubrzyczan ??? Ma podobnie nakiełbaszone we łbie.

gdzie jest najdłuższy most na świecie? i dlaczego w Namyslowie?

Gość gość
podasz datę i godzinę tego testu do jasnej cholery Namyślaku ?!