Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Namysłów rząda dostępu do morza!!!!

Polecane posty

Gość gość

Namysłów rząda dostępu do morza!!!!

Gość gość
do oceanów

Gość gość
Nie rozumiem macie dość że pisze o Namysłowie a sami o nim piszecie i sie pode mnie podszywacie poczytajcie o powiecie namysłowskim

Gość gość
Nie rozumiem macie dość że pisze o Namysłowie a sami o nim piszecie i sie pode mnie podszywacie poczytajcie o powiecie namysłowskim x zauważ kaleko w jaki sposób już piszemy

Gość gość
Dostęp do morza hahaha. To ci sie udalo hehe ;) a dostęp do biedronki masz ? I do lidla ? ;)

Gość gość
żąda dostępu do morza a bieżącej wody w kranach nie mają :)

Gość Namysłowianka 25 lat
Ciągle zakładacie tematy o Namysłowie ja chce odejść z kafe i przestać pisać o Namysłowie ja przestane do wy piszecie i zakładacie tematy nie rozumiem was nie jestem aż taka głupia i tępa jak mam nie pisać o Namysłowie czyli o moim rodzinnym mieście skoro go szkalujecie a ja go bronie przecież chciałam dobrze chciałam go wypromować nie przypuszczałam że taka fala hejtu na namysłów spadnie po co ja chłopaka udawałam przez te wszystkie miesiące pisząc o Namysłowie?:)

Gość Namysłowianka
PS w Namysłowie są dwie biedronki kaufland lidl Intermarche Bricomarche Eko Carrefour Dino media expert neonet Avans lewiatan abc Agata meble itd są też dwie galerie handlowe My Box i jeszcze jedna sprawdź sobie na necie

Gość gość
Ostatnio w sklepie widzialam piwo Namyslow i az sue cofnelam bo wierzyć mi sie nie chcialo

Gość Namysłowianka
I ps w Namysłowie każdy ma czystą bieżącą wode w kranach toalety łazienki kanalizację itp i to nie ja założyłam ten temat tylko podszywacz namysłów to jedno z bogatszych miasteczek bo leży na śląsku w pobliżu Wrocławia i Opola w wałbrzyskiej specjalnej strefie ekonomicznej

Gość gość
nie martw sie, cala polska przybiezy do Namyslowa i wykopie ci row prosto do baltyku :D

Gość Namysłowianka
To takie dziwne akurat piwa z browaru namysłów są jedne z najlepszych w Polsce czemu wy tak nienawidzicie miasta namysłów co? Za to że pisze na forach? To mnie możecie znienawidzić a nie miasto piwo Namysłów pils nawet w telewizji reklamują inne piwa z browaru namysłów to złoty denar plum zamkowe kuflowe kozackie

Gość gość
Dzis kupie piwo z namyslowa i sama sie przekonam czy takie dobre.

Gość gość
Do piwa z Namysłowa dodawane są chemikalia i spirytus żeby szybciej się warzyło.

Gość gość
piwo namyslow warzone jest z ziemniakow.

Gość gość
Ziemniaki ? Fuuuujjjjj