Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość S3ma8k0

pierwszy raz

Polecane posty

Gość S3ma8k0

Witajcie, chciałam zapytać czy jest taka możliwość ze jestem nadal dziewica rok temu w kwietniu uprawiałam pierwszy raz seks trwało to tylko chwile bo stasznie bolalo, krwawienia nie było, na drugi dzień Tez to zrobiliśmy znowu tylko chwila.. Tylko ze tym razem docisnal mnie do końca i był bardzo duży bol i krew. Wczoraj pierwszy raz od tamtego razu próbowałam zrobić to z moim chłopakiem, był delikatny ale strasznie bolalo chyba nawet bardziej niż wtedy, on go tylko włożył do końca powoli i nie było tak jakby stosunku, nie było krwi itd. Ale strasznie bolalo i nawet usiąść nie mogłam bo bolalo przez kilka godzin. Chciałam zapytać was, dlaczego tak jest.. Jeśli pewnie już nie jestem dziewica a bol był ogromny.. Albo może wtedy błona była tylko naruszona? Proszę o pomoc.

Gość gość
nie jestes w stanie zniesc tego bolu to znaczy ze nie jestes jescze gotowa bo partner robi to nie potrafi odpowiednio podniecic i byc deliktny skoro od razu ci calego wklada

Gość gość
podobno gdy robi sieto z prawdziwej milosci z obojga stron to pierwszy raz nie boli

Gość S3ma8k0
Według nie ma takiego czegoś że jeśli robi się to z miłości to nie boli.. To tak jak by ktoś cie uderzył ale jeśli z miłości to nie zaboli.. Boli tak i tak ;p No i byłam podniecona porządnie itd.

Gość gość
jezeli stosunek trwał strasznie krótko, to wciąz pozostajesz dziewicą. jeżeli chłopak tylko włozył i go wyciągnął, to dalej jesteś dziewicą. dopóki boli, wciąż pozostajesz dziewicą (choc obstawiam, ze masz pochwicę). gdy chłopak włozyjedynie kilka palców, a nie członka, to dalej jestes dziewicą. w pupę, do buzi, i na wyjeździe, dalej zostalesz dziewicą. gratuluję poczucia, że nic sie nie stało.

Gość gość
Skoro uprawialas seks to juz dziewica nie jestes a krwawienia nie musi byc za kazdym pierwszym razem. To zalezy od ukrwienia tej czesci ciala. To sprawa indywidualna. Nawet prawiczek to wie. Wasze cialo a niedoswiadczony mezczyzna wie wiecej o nim no kobiety!