Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z tapetą na twarzy powinny mieć zakaz mierzenia bluzek w sklepach!

Polecane posty

Gość gość pychotka
Nie kazda rzecz można dać do prania chemicznego, należ przeczytać instrukcje na metce. Spróbuj płynem do naczyń i ciepła nie gorącą woda a potem delikatnie przetrzyj płynem do demakijażu.

Gość żabinka
ludzie nie uważają co robią, ja też się maluję, ale zawsze w sklepie zdejmuję bluzki tak, żeby nie przejechać po twarzy. na pocieszenie autorko, też kiedyś kupiłam bluzkę ubrudzoną od wewnątrz podkładem i zeszło w praniu bez problemu :)

Gość gość
do autorki... Masz pretensje do garbatego o to że ma proste dzieci. Twoje niedopatrzenie, że taką bluzkę kupiłaś więc turlaj dropsa:) Jeszcze brakuje takich jak ty wsioków, które będą mówić nam czy mamy się malować czy nie...

Gość gość
do kobiety 12.03 Po przeczytaniu twojej wypowiedzi mogę ci powiedzieć, że nie nadajesz się do prowadzenia sklepu szevowo możesz zawsze zmienić zawód i ubierać ludzi w prosektorium . Tak jak kogoś ubierzesz w biała bluzkę już jej na bank nie pobrudzi. Szevowa

Gość gość
nie będę z tobą wdawać się w dyskusję bo jak widać mało wiesz. Apel do wszystkich wybierających się do sklepów odzieżowych: drogie panie, myjcie rączki zanim sięgniecie po białą bluzkę i uważajcie na makijaż przy mierzeniu..bo nikt za was nie nie będzie stratny

Gość gość
Do tej z 12:03 I pewnie sie dziwisz dlaczego klientki do ciebie nie wracają :D oj wsioku Jakby mi sprzedawczyni tak powiedziała, ze mam ubrać inny kolor to bym ja wysmiala, wyszła, powiedziała to do klientki , ktora wchodzi do sklepu ze jestes wsiok i napisała zła opinie na temat twojego sklepu nie żal mi twoich starych, niemodnych i w c***j drogich szmat

Gość gość
A ja zamawiam z zalando np. :) W małych sklepach odzieżowych jest drogo, nie ma tak naprawdę przecen i jest mały wybór.

Gość gość
nawet gdyby był taki zakaz to ubrania spadają z wieszaków, ludzie po nich depczą, mają często brudne łapy...trzeba patrzeć

Gość gość
jestem na rynku już ponad 4 lata i na obroty nie narzekam ,a klientki wracają i wciąż przybywa nowych,więc niestety się mylisz

Gość gość
Jestes na rynku w swojej małej wsi :D

Gość gość
warstwa podkladu nie ma znaczenia w brudzeniu ciuchow.... tylko i wylacznie jakosc danego podkladu. niestety, taka prawda, ze moze i estee lauder czy lancome na gebie wcale az tak lepiej nie wygladaja niz revlon czy l'oreal, ale na pewno zaden nie zostaje na bluzce, nawet jesli dotkniesz twarzy tuz po nalozeniu podkladu. z drugiej strony, ja w zyciu nie wzielabym ciucha pierwszego lepszego bez sprawdzenia zwlaszcza jezeli bylby to dla mnie drogi wydatek.

Gość gość
w ogóle białe rzeczy wiszą u mnie na wieszakach w foliach x Ja jestem w stanie, taką sytuację zrozumieć w przypadku tylko salonu sukien ślubnych...