Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agaaa28

duzy problem

Polecane posty

Mam duzy problem , a mianowicie nie potrafie dogadywac sie z moja mama i ogólnie z bliskimi z mojego domu. Juz wydaje mi sie ze to ze mna jest cos nie tak moze to ja ciagle bez powodu robie zamieszanie ale to juz mnie przerasta. Mam 16 lat i gdze juz powinnam nie kłócic sie z mama to ja wciaz to robie. czasami te problemy sa tak błache ale i tak jest z nich duzy problem ze potem sie nie odzywamy. Pomocy !! co mam robić ?

Gość Nh rulez
czesc Aga.. nic nie boj sie...jaa doswiadczony nerwowy bo znerwicowany do cna przez bliskich i zycie po klopotach,samobojstwa,kryminaly..itd.. bardzo zle do prawie 30lat niemoglem sie znalesc wspolnego jezyka z najblizszymi..ale zycie leci ..czlowiek sie uczy,starsi tez madrzeja i niebawem gwarantuje ci ze po przejsciach coraz bardziej z uplywem czasu dojrzejecie wszyscy do siebie...zgracie sie...wypracujecie wspolny jezyk i wieksze wiezi. Czas ..czas zrobi swoje. .tylko wujek mnie dalej okrutnie wkur..ale to wiekszy nerwus niz ja..zawsze bedzie popiepszony..chyba. Pozdrawiam

Taki wiek, że trudno się dogadać z rodzicami. Spróbuj zrozumieć problemy rodziców, pogadać z nimi o swoich odczuciach, uświadom, że nie warto walczyć o takie małe, błahe rzeczy. Z drugiej strony na niektóre uwagi rodziców po prostu nie zwracaj uwagi. Po co się kłócić?