Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w bliźniaczej ciąży a nie znam ojca dzieci

Polecane posty

Gość gość

Znamy/znalismy sie pól roku a po czterech mcach zaczął sie seks . Niestety raz było tak spontanicznie , że nie uzylismy antykoncepcji . Jestem w ciązy blizniaczej to 12 tydzień . Jakies 6 tygodni temu nagle umilkł mój facet . Byłam kikla razy w niego w domu . Opowiadał o swojej rodzinie ... zapadła cisza . Myslałam ze stała sie jakas tragedia , wypadek ... nie . To mieszkanie nie było jego , a pod adresem owych rodziców mieszkaja młodzi ludzie od 6 lat . Szukałam po nazwisku - nie ma takiego człowieka badz jest zupełnie ktos inny . Mielismy plany na przyszlosc , byłam pewna ze to szczere i prawdziwe ...

Gość gość
Może to nie był Twój facet tylko jego brat bliźniak?

Gość gość
Facet o takim imieniu i nazwisku nie istnieje . Mieszkanie wynajmował na inne nazwisko . Pod adresami gdzie mieli mieszkac jego rodzice i siostra mieszka zupełnie ktos inny . Nie wiem kim i skad jest ten człowiek . Byłam na policji , szukałam wszedzie . Te dane które podał to falszywe .

Gość gość
Łolaboga. masz jego zdjęcie? Opublikuj na jakimś portalu :D Ps. Bujna masz fantazję :)

Gość gość
Mam zdjecia na telefonie , podałam je policji .

Gość gość
Dlaczego bujna fantazję ?

Gość gość
A czego oczekujesz od tego posta? bo żadnego pytania nie zadałas.? A moze jezdzil jakims samochodem, masz nr rejestracyjne, nie spotykaliscie sie nigdy u niego w domu?

Gość gość
czego oczekuje ? chyba niczego . Masz racje pozostaje mi odebrac sobie życie .

Gość gość
Auto sprawdza policja , bo dokumenty sfałszowane . Auto stało gdzies podrzucone na parkingu . W mieszkaniu byłam , było ywnajmowane choc mówi ze jego . Wynajem na inne dane

Gość gość
Nie myśl o samobójstwie tylko znajdź jakoś tego gościa i podaj go o alimenty.

Gość gość
A po co Ci facet, przewijac i karmic i opiekowac sie i tak bedziesz musiala Ty. Masz juz dzieci jestes spelniona kobieta. Jak bedziesz chciala seksu to znajdziesz sobie jakiegos fagasa, tylko zeby sie znowu w Tobie nie spuscil. Po dwoch dzieciach to chyba wiadro bedziesz miala, to moze sperma zdazy Ci wyleciec zanim bedziesz miala gromadke dzieci :)

Gość gość
To się nadaje na scenariusz do Trudnych spraw :D

Gość gość
Ludzie, a może scenariusze do Dlaczego ja, Trudnych spraw, ukrytej prawdy piszą na podstawie kafeterii?

Gość gość
Myslisz ze to jest smieszne ? mnie do smiechu nie jest . Planujesz zycie a nie wiesz z kim i nic kompletnie nic na to nie wskazywało .