Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta

Polecane posty

Gość gość

Na jakiej diecie obecnie jesteście ? Chciałabym się odchudzić a zastanawiam się nad jaką dietą mam się skupić. Pewnie wiecie coś o diecie paleo ale jest jeszcze dieta dash http://obk.pl/zasady-diety-dash/ , podobno równie dobra i zdrowa. Możecie się pochwalić swoimi lub pomozecie mi wybrać ?

Gość donatana
Ta Twoja dieta wygląda rozsądnie ale troche mało rozpisane. Przeciez nie można ciągle jesc tego samego na sniadanie, obiad i kolacje. Ja byłam na diecie Cambridge. Na ich stronie masz rozpisany jadłospis na kilka tygodni razem z przepisami i kalorycznością.

Gość gość
Podobno świetny jest sok z owoców noni - www.nonibioactive.pl Słyszałam,że napoje bioaktywne fajnie wspierają zdrowy tryb życia i poprawiają samopoczucie.

Gość gość
chia pęcznieją w brzuchu i nie chce się po nich jeść.

Gość donatana
Zapychanie żołądka to jeden z najgorszych pomysłów. Przecież jak organizm nie dostaje tego co jest mu z jedzenia potrzebne to nawet jak oszukacie głów organizm zacznie magazynowac wszystko i obrasta się tym sposobem w tłuszcz. Lepiej tak jak pisałam np w Cambridge dostarczyć organizmowi wszystko co potrzebne w odpowiedniej ilości kalorycznej. Można też wspierać się ich suplemenetami.