Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On woli ją, rozwódkę z dzieckiem, a mnie tak to boli

Polecane posty

Gość gość
gośćkkioig dziś Nie rozsmiejszaj mnie :D nie układało się, to miała prawo zdradzić? Nie miała, nikt nie ma. Najpierw trzeba zakończyć jedno, żeby zaczynać drugie. I na to nie ma żadnego usprawiedliwienia, więc tak, jest puszczalska.

Gość gość
A chlopak autorki to święty niewinny? Zdradził swoją dziewczynę bo k*****az z niego a głupia autorka po nim płacze i jedzie po tej z którą zdradził jakby ona go do łóżka siłą zaciągnęła.

Gość gość
Moze zdradził ale przynajmniej uprawial juz seks wiec jest lepszy niz werny prawiczek

Gość gość
zrob lalke voodoo

Gość gośćkkkgg
teoria to teoria a zycie to zycie,politycy i ksieza tez powinni być uczciwi a nie sa,tak jak wielu katolików

Gość gość
Mnie nie uderza fakt samej zdrady tylko to że autorka nadal chce z nim być.. Być może Twój brak szacunku do samej siebie był jednym z powodów dlaczego już nie jesteście razem. Zamiast sie cieszyc ze nie byliscie malzenstwem to sie zastanawiasz jaka jest szansa ze on wróci. Tu nie ma o co walczyc wiec pozostaw sobie resztki godnosci bo póki co robisz z siebie błazna.

Gość gość
Jak ten cham mohl zamienic ladna szczupla laske na otyla babe ?

Gość gość
Widocznie cud pięknoto byłaś dla niego nikim skoro tak szybko zamienił cię na kobietę swojego życia

Gość gość
do autorki z "wczoraj , czyli 02.maja 2016, godz 18.47. To pewnie z EOP jesteś, z opieki społecznej albo pobliskiej instytucji. CÓż facet młody, niedoswiadczony wybrał bardziej doświadczoną ale bardzo samotną szefową.

Gość gość
puszczalska to jesteś ty autorko skoro dawałaś dopy facetowi dla którego nic nie znaczyłaś. pewnie nadstawiłabyś się każdemu i dlatego zostawił cię dla fajnej babaki

Gość gość
babki miało być

Gość gość
Musi być z ciebie autorko niezłe szmacisko albo to ty jesteś pasztet skoro facet tak szybko zwiał od ciebie a mąż rozwódki musiał jej nieźle dopiec skoro mając z nim dziecko rozwodzi się.

Gość gość
Jak można nazwać dziewczynę, ktora przez cztery lata była wierna i tylko oddała się jednemu chłopakowi z którym przez te cztery lata była w związku szmatą? Skoro ona jest szmatą to prawdziwa szmata jest doświadczoną kobietą? Nie rozumiem waszego rozumowania. Czemu wyzywacie ją od szmat? Była z nim kochała go, była zapatrzona w niego. Więc i nie dziwne, że nie dostrzegła tego, że on jej nie kocha. Człowiek zakochany, zapatrzony w drugą osobę tak oczywistych rzeczy nie dostrzega. Sami nigdy nie byliście tak mocno zapatrzeni, żeby nie zauważać tak oczywistych spraw?

Gość gość
Ale wytlumaczcie mi ludzie a zwlaszcza mezczyzni , jak mozna wymienic szczupla zadbana laske na gruba babe ? Ja bym nie zamienil.

Gość gość
A może on gustuje w pulchniejszych, więc ta szczupła była dla niego za chuda.

Gość gość
Widocznie nie była szczupła tylko wyglądała jak szkieletor co uciekł z Oświęcimia :D

Gość superkobieta
Większość związków ma swój poczatek i swój koniec,nawet w małżeństwie może nastąpić kres .Pytanie tylko czy tkwić w tym do końca swoich dni czy zakończyć.Problem,że zawsze trudniej być opuszczonym niż samemu odejść.Myślę że powinnaś potraktować to jako lekcję,dlaczego zmienił się dla niej a nie dla ciebie,może uważał,że nie musi bo i tak szalejesz za nimMężczyzna musi mieć odrobinę niepewności tylko wtedy kobieta jest dla niego atrakcyjna.Wiem coś o tym bo mam 50 lat jestem po rozwodzie i tylko raz zostawił mnie chłopak w młodości ale tylko po to by po dwudziestu latach powiedziec,że to był błąd.Dawaj facetom radość nie marudż ale oczekuj i czytelnie komunikuj swoje potrzeby,jeżeli On nie słucha i ignoruje to masz dwa wyjścia alo w tym tkwić w charakterze ofiary i czekać aż Cię zostawi albo odejść.A teraz powiedz sobie Witaj dniu.Jutro będzie lepsze.Jestem piękna,jestem wesoła a jak czasem boli to po to by się uczyć i dalej do przoduZacznij ćwiczyć,biegać jeżdzić na rolkach,spraw sobie ekstra ciuch,i uśmiechaj się,na początku na siłę lecz tak długo aż wejdzie Ci to w krew nawet na widok byłego,to lepiej że wybrał bo są tacy co taki podwójny układ trzymają latami.Na każde pytanie o byłego zwłaszcz gdy są w pobliżu jego znajomi odpowiadaj .Ten rozdział jest dla mnie zamknięty teraz może być tylko lepiej i pojedz na super wakację idż na babską impreze.Powodzenia,wszystko mija.

Gość gość
też tego nie rozumiem, to chyba jakiś fetysz do rozwódek z bachorami, na dole szeroka, zniszczona po ciąży; a dziewczynę miał fajną, zgrabną, nieródkę... serio nie pojmuję tego co faceci widzą w dzieciatych krowach i żeby czyjeś dziecko wychowywać... różne są zaburzenia psychiczne, co poradzić. Autorko głowa do góry, na pewno spotkasz jeszcze fajnego faceta.

Gość gość
serio nie pojmuję tego co faceci widzą w dzieciatych krowach i żeby czyjeś dziecko wychowywać... różne są zaburzenia psychiczne, co poradzić. x To jest własnie miłość :)

Gość Superkobieta
I jeszcze jedno to ważne NIE PISZ, NIE DZWOŃ. NIE CZEKAJ I KIWAJ RĘKĄ NA POWITANIE z wielkim uśmiechem. Nawet nie odpisuj na sms,jeżeli kiedyś spyta dlaczego(ale nie licz na to specjalnie)powiedz zawsze zapomnę sorry nie wiedziałam,że Ci natym zależy,jest duże prawdopodobieństwo że będzie chciał wrócić,tak bywa często z facetami ale mam nadzieję że do tego czasu będziesz już szczęśliwą kobietą u boku innego.Tego Ci życzę,a rozwódki nie oceniaj za mną też uganiał się wiele lat młodszy facet który ma żonę wręcz zjawiskową,wyciągaj lekcje z życia faceci nie lubią nudy.Za parę lat(mam nadzieję) powiesz do siebie"Jak to możliwe że to on zostawił mnie a nie ja jego?"I będziesz mu wdzięczna

Gość gość
Ja wiem, że to jest właśnie miłość, dlatego nie chce się w to wtrącać i rozbijać, tylko chcę zapomnieć, chce aby mniej to bolało. Ktoś wie jak to zrobić?

Gość gość
A co do gościa od dieciatej krowy to sam chyba wziął się z kosmosu bo przecież nie urodziła go jakaś dzieciata krowa.Zapewne będziesz się rozmnażać przez paczkowanie potomka nikt nie chce aby matką jego dziecka była krowa

Gość gość
Autorko,to ja Ci powiem inną historie-mieszkam od niedawna na wsi.Córka sąsiadów-ładna,młoda dziewczyna wyszła zamąż,nie mieli jeszcze dzieci,chcieli nacieszyć sie sobą-tak mówiła.I po 3 latach On ją zostawił dla rozwódki z trójką dzieci!!Dziewczyna wpadła w depresje,pozbierała sie po roku i wtedy wyszła do ludzi.Druga rodzina-mąż po 15 latach zostawił żonę nauczycielkę i dwoje dzieci dla rozwódki z dwójką dzieci.Zdarza sie!

Gość gość
Autorko ale przeciez on Cie musial na poczatku kochac . Sama napewno wiesz czego zabraklo w tym zwiazku i co bylo nie tak ze sie odkochal ?

Gość gość
Autorko życie przed tobą!Ciesz się ze straciłaś z nim tylko 4 lata a nie z 15 bo tak też bywa.Chłopa nie zadowolisz zawsze coś nie tak.Znam przypadek gdzie facet żonaty,przystojny,wykształcony,bez dzieci (jego żona ładna,wykształcona)zostawił ją dla rozwódki,pracującej fizycznie z trójką dzieci!Szok! Albo od znajomej słyszałam że jej koleżankę mąż zostawił po 20 latach bo ta poszła do pracy, wcześniej siedziała w domu i czekała na pana z obiadkiem.

Gość gość
Albo od znajomej słyszałam że jej koleżankę mąż zostawił po 20 latach bo ta poszła do pracy, wcześniej siedziała w domu i czekała na pana z obiadkiem. x Nie na pana tylko na męża. Na pana to ty czekasz tłumoku :D

Gość gość
serio nie pojmuję tego co faceci widzą w dzieciatych krowach i żeby czyjeś dziecko wychowywać... różne są zaburzenia psychiczne, co poradzić. x a jak taka bezdzietna panna wyda się za rozwodnika alimenciarza, którego żona w dopsko kopnęła to dopiero musi być zaburzona psychicznie :D

Gość gość
ale beznadziejne sa baby co chcą rozwalać związki tych co ich porzucili,nie ma milosci na sile prymitywne babole,nie ma

Gość gość
Kochalas za bardzo. Może go owinęlas swoją miłością jak lianą, i zaczął się dusić? Nie pisz do niego, nie odbieraj telefonów od niego, nie czytaj maili, sms-ów, kasuj od razu. Odetnij się. Odbuduj swoją godność i honor, poczucie wartości. Zakochał się? Krzyźyk na drogę. Nikogo nie przytrzymasz na siłę. Nie był Ci przeznaczony. Poboli i przestanie, zmądrzejesz, dojrzejesz....