Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat, nie podoba mi sie postawa dzisiejszych 20 kilku latkow.

Polecane posty

Gość gość

Wchodze do McDonalda i od razu widze roznice w zachowaniu 20kilku latkow i 30kilku latkow. Ci po 30stce sa powazni, jak nie sa z rodzina, to sa sami, mysla o pracy, widac ze sa zajeci. A tymczasem 20 kilku latkowie maja czesto dredy lub jakies luzne ubrania, widac ze sa glosni, duzo mowia o imprezach, maja luzacki styl bycia, nie ma w nich powagi. Dla 30 kilku latka kasjerka z mcdonalda to pani, obca kobieta, a oni podchmieleni probuja je zagadywac, gadac na luzie, czasem podrywac. do tego oni sie usmiechaja bez powodu, a ja zniecierpliwiony staniem w kolejce mowie "poprosze bigmaca", "nie, sama kanapke", "zblizeniowo" i na tym koniec rozmowy nie bede uprawial small talku z kasjerka majac mysli zajete praca chce kuzwa dostac kanapke, usiasc w spokoju i zjesc nie podoba mi sie ze tyle osob zyje imprezami, ja na studiach prawie nie imprezowalem i wyszedlem na ludzi a ich czeka zderzenie z rzerczywistoscia, pracodawca oczekuje kogos kto bedzie zapeirdalal ostro i to czasem po godzinach a nie zyl imprezami i fejsbukami PS dodatkowo ja chodze codziennie w krawacie, nawet po pracy nie zejmuje, dopiero w domu ubieram t-shirt. Wtedy czuje sie powazany. A oni byle jak ubrani w ciuchy mlodziezowe. To kolejna roznica miedzy nami.

Gość gość
ogolnie nie podoba mi sie ze dzisiejsze pokolenie ma taka roszczeniowa postawe wobec zycia ja doceniam wczasy nad polskim morzem, nie czuje potrzeby zwiedzania innych kontynentow w pracy wiem, ze musze z********ac, a oni by czesto chcieli byc szanowani za to ze skonczyli studia ja wole zarobic 200 zlotych netto wiecej co miesiac, oni by chcieli jakies multi sporty !

Gość gość
Potrzebujesz krawata, by czuć się poważnie?

Gość gość
przecież już przyznałAS, że to prowokacja

Gość gość
A 70 latek jeszcze inaczej się zachowuje. I co z tego ja mam 35 i zawsze zagaduje to Pan kasjerek. Uważam że tego wymaga kultura. Takie suche bigmaca sama kanapkę jest poprostu nie miłe.

Gość gość
Starzy zawsze marudzili na mlodszych, o takie p*****ly wlasnie, jak swobodna rozmowa, luzne ubrania, modne fryzury. W starszym wieku po prostu ludzi coraz wiecej rzeczy drazni, bo zycie to juz nie to samo, co lata temu.