Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cgvhtgvgh

Ocena niedostateczna w klasie maturalnej

Polecane posty

Gość cgvhtgvgh

Cześć, jestem w ostatniej klasie szkoły średniej i niestety nie zostałem dopuszczony do matury. Babka z matematyki wystawiła mi jedynkę i czeka mnie poprawka w sierpniu. Chciałbym się dowiedzieć czy jezelei zaliczyłbym poprawkę z matmy w sierpniu, mógłbym przystąpić od razu po poprawce do matury, która będzie za kilka dni ? Ktoś coś wie na ten temat , spotkał się może z tym ?

Gość gość
Nie, bo poprawka, jak sama nazwa wskazuje to poprawka matury majowej, poza tym deklaracje składa się w lipcu.

Gość gość
Jak "jak sama nazwa wskazuje to poprawka matury majowej" to może być poprawka matury jak nie zostałem dopuszczony do matur... To jest poprawka 3 klasy, a nie matury .

Gość gość
gość dziś Wiem o tym, ale matura sierpniowa, do której chcesz przystąpić później, to poprawka majowej.

Gość gość
Poza tym na poprawce można pisać tylko 1 przedmiot, z którego się nie zdało w pierwszym terminie matury.

Gość gość
gość dziś Ale przecież matura sierpniowa to poprawka tej prawidłowej i dopuszcza się do niej, kiedy przystąpiłeś do wszystkich obowiązkowych, ale nie zdałeś jednego z tych przedmiotów. Nie da się tego obejść nie mając matury w ogóle.