Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agonowiec

Mój syn mnie podgląda.

Polecane posty

Gość agonowiec

Witam, mam problem mój syn ma 15 lat z tego co wiem, zerwał z dziewczyną kilka tygodni temu, bardzo go to bolało. Wczoraj gdy ubierałam się zauważyłam że z mojej szafy zniknęło kilka par majtek i staników, bardzo mnie to zaniepokoiło, mam tylko jego a mąż pracuje za granicą. Ale zostawiłam to i nic nie mówiłam. Po kilku dniach zobaczyłam że mnie podejrzanie obserwuje, gdy się myje, schylam, gdy jestem odwrócona do niego plecami i proszę go o pomoc bardzo blisko się przysuwa. Dalej nic mu nie mówiłam, co mam zrobić pokazać mu się nago, okrzyczeć go że tak nie wolno, pomocy?

Gość gość
Zawstydź gnoja. Usiądź mu na kolanach i spytaj się jak mu minął dzień i jak się czuje. Złap go za rękę i powiedz mu, że nikt cię nie kocha i jak chce, to może cię wyjebać.

Gość gość
Tak na serio, to fajne by było np. zażartować i kopnąć gada w jaja zamiast się na niego wydzierać.

Gość gość
Ciekawe co się stało z twoją bielizną. Spytaj się gada, czy nie widział twoich cycko i sromo noszy.

Gość ROL
Jak dla mnie to normalne. Tez tak robilem w jego wieku no moze bylem mlodszy. Wachanie , spuszczanie sie na bielizne mamy i podgladanie jej bylo u mnie na codzien.