Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grillowanie owoców

Polecane posty

Gość gość

siemka, grillował ktoś z was owoce. Jeżeli tak to napiszcie jakie.

Gość gość
Ja raz po pijanemu wywaliłem do ogniska stolik z owocami, jak zaczęło sie jarać i syczeć, to walnąłem to wszystko ze stolikiem do basenu. Jeść sie nie dało i potem cały dzień chodziły pompy oczyszczajace wodę. Tak, że nie polecam grilować owoców. A nie lepiej piec w piekarniku i podać do stołu w ogrodzie, zamiast jeść jedzenie śmierdzące oparami niedopalonego wegla drzewnego? Fuj :(

Gość gość
świetny z grilla jest ananas w plastrach, albo brzoskwinie. Podobno dobre też są truskawki delikatnie skropione octem balsamicznym, ale nie próbowałem. Dobre też są plastry jabłka opruszone cynamonem i brązowym cukrem. Albo gruszki w ten sam sposób

Gość gość
he he, zwłaszcza ja sie podpieką i wyschną, no pycha wprost. ja pitolę :(

Gość Farma145
wszytsko zalez od tego na jakim grillu robicie te owce , jesli np na węglowym no to sie nie dziwię , będa serio ohydne , ale jesli zrobicie to na grillu np gazowym , zreszta teraz są mega fajne promocje na selgros24.pl i ceny takich grilli na prawde nie sa wysokie , a wysyłka jest bardzo szybko. takze warto . Jedzenie z takiego grilla jest inne , nie jest okopcone , niwe czuć dymem takim ohydnym.

Gość gosia877
Na pewno przyda się do takiego grillowania dobry grill. Fajne widziałam grille na: http://florexpol.eu/291-grille-weglowe , mają tam spory wybór w dobrym wydaniu. Podoba mi się tam wiele propozycji.