Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót do byłego chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Cześć Chciałam się Was poradzić, bo sama nie wiem co powinnam zrobić czy próbować czy odpuścić. Moja historia jest dość skomplikowana. Byłam z chłopakiem 5 miesięcy, początkowo wszystko się nam bardzo dobrze układało, ale z czasem zaczęliśmy się kłócić o głupoty, a właściwie to ja mu zwracałam o głupoty uwagę. Po jednym z naszych spięć zmieniło się jego nastawienie do mnie. Stał się mniej czuły, chłodny Miesiąc później robił urodziny oddzielnie dla swojej rodziny, oddzielnie dla kolegów z akademika. Nie było mnie na ani jednej imprezie. To, że nie było mnie na urodzinach dla rodziny to jestem w stanie zrozumieć, bo może za krótko ze sobą byliśmy i nie chciał mnie stresować, ale tego, że nie byłam na urodzinach dla znajomych to tego nie zrozumiałam. Powiedziałam mu o tym jak się spotkaliśmy, że było mi cholernie przykro z tego powodu. Jeszcze dodatkowo bardzo często były takie dni, że smsowaliśmy ze sobą, a on nagle przestawał odpisywać i nie odzywał się po kilka kolejnych godzin pomimo, że miał czas. Tydzień po naszej kłótni o te jego urodziny, w trakcie rozmowy zapytałam go czy mnie kocha, odpowiedział mi, że musimy porozmawiać i, że myśli o rozstaniu. Spotkaliśmy się kilka dni później i porozmawialiśmy. Powiedział mi, że chyba w tym związku się nudzi i chyba chce czego innego, więc ja zgodziłam się na rozstanie, chociaż wcale tego nie chciałam. Po naszym rozstaniu rozmawialiśmy kilka razy. Wczoraj byliśmy razem na weselu, świetnie nam się rozmawiało, świetnie się bawiliśmy, był miły szarmancki, nie potrafiliśmy sie ,,nagadac", pomimo, że od naszego rozstania minął miesiac i wcale się nie widzieliśmy przez ten czas. Dwa razy nawet mnie objął, nie wiem czy to było przypadkowe czy zamierzone.I stare uczucia chyba jednak wróciły, doszłam do wniosku, że chciałabym jeszcze raz spróbowac, tylko nie wiem czy on tego chce. Nie mówiłam mu o tym i nie wiem czy powiedzieć, czy odpuścić? Nie chce sie ośmieszyć w jego oczach, poniewaz bedziemy się widywac, bo koleguję się z jego siostrą. Wiem, że sytuacja jest co najmniej dziwna, ale jestem w kropce.

Gość gość
skoro po 5 miesiacach zaczeliscie sie klucuc i zerwaliscie no to od razu widac ze do siebie nie pasujecie

Gość gość
Ja na to zerwanie się zgodziłam, ale wcale go nie chciałam. a teraz po prostu uświadomiłam sobie, że zwracałam mu uwagę o tak naprawdę głupoty.

Gość gość
no to dajcie sobie jeszcze jadna szanse