Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danutalat51

Partner za młodu miał kontakt z prostytutką

Polecane posty

Gość danutalat51

mam partnera, jesteśmy razem już rok- ja wdowa, on wdowiec, mamy po 51 lat. Ostatnio tak przy okazji rozmów na różne tematy partner powiedział mi, zę jak był młodym chłopakiem- miał 22 lata, to przespał się z prostytutką. Było to dawno temu- bo 29 lat temu, ale czy np. gdyby wtedy coś złapał od niej to przez tyle lat dałoby o sobie znać? Czy jestem bezpieczna w związku z tym? Partner nie wygląda na chorego i mówił, ze po tym kontakcie również nic mu nie było. Czy przez tyle czasu może mieć jakąś ukrytą chorobę od tej kobiety?

Gość gość
Nie mysl tyle dana :D Za bystra nie jestes

Gość gość
Tak, zlapal. Dopadła go starość. I Ciebie też zaraził...

Gość gość
Czy to ważne, co było dawno temu?

Gość gość
Boże, aleś ty narwana. Myślisz, że wszystkie prostytutki mają HIV? Daj kobieto spokój, równie dobrze może być ryzyko jeśli facet spał z jakąkolwiek inną dziewczyną, a chyba większość miała przedtem różne przygody.

Gość gość
Wspolczesnie prostytutki bardziej dbaja o takie sprawy niz przecietna kobieta. Ile to sie wam przypomina o wizytach u ginekologa czy tego lekarza od badania piersi.

Gość gość
Czy ty jego czymś nie zarazisz?

Gość gość
Nie zatruwaj sobie zycia glupimi myslami. Gdyby wtedy cos zlapal to po prawie 30-tu latach juz by go nie bylo. Kiedys czytalam rezultaty anonimowej ankiety, z ktorej wynika, ze 40% mezczyzn mialo kontakt z prostytutka.

Gość B I U

Ty stara New kurwo pedofilko wyrucham cie zaraz w dope to ci sie rozum przewietrzy