Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciskana

co robić gdy pracodawca wmawia mi, ze zle pracuje

Polecane posty

Gość wyciskana

i musze sie jeszcze bardziej starac a widze, ze w firmie jest rotacja i chodzi jedynie o wycisniecie pracownika i zeby sam sie zwolnil, gdy nie bedzie mial sily. Ine osoby dostaja umowe o prace a na mnie zeruja i wciskaja mi kit. Te bajki ze staraniem sie juz przerabialam wiele razy.

Gość gość
wycisnąć mu z napleta

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Zwolnij się. To normalka u Polskich prywaciarzy. Jedna osoba robi za 3, bo żal im zatrudnić więcej. I zrób antyreklamę, żeby nikt tam nie przyszedł. Nie daj sobą pomiatać polskiemu sknerze. To typowe. Nie róbmy za niewolników.

Gość gość
mam zlecenie, nie zawalam, nie mam urlopu a wiem, ze i tak jak beda mogli to sie mnie pozbeda. Zawalilam juz badania do lekarza a mam chorobe, przez ktora bez lekow moge umrzec. Na razie leki mam, ae musze robic sytematycznie badania. A te krowy odrealnione tylko probuja ile mozna.

Gość gość
nie mów że jesteś chora bo to wykorzystają byś sama się zwolniła, szukaj innej pracy

Gość wyciskana
dziady jedna chwala sie milionami zysku na czysto a nas trzymaja w szachu :o Mlodzi ludzie maja udary z przepracowania, bo biora ponad 200godzin, zeby z czegos zyc a tym dziadom malo. Niby sami ich tego uczymy, ale zaklimatyzowanie sie w jednej firmie tez zabiera czas , wiec trudno tak od razu znalezc cos nowego jak sie tuzacznie :o

Gość gość
ciagle ma mi cos do zarzucenia lacznie z tym, ze ona mi caly czas robi uprzejmosc, ze mi daje prace (!) Zarabia na mnie, kilka osob dostalo umowy a mi sie robi laske :(

Gość wyciskana
taki szef nienawidzi pracownika juz za samo to, co robi temu pracownikowi. "Jesli kogos skrzywdzisz to go znienawidzisz"-taka zasada psychologiczna. Tylko dokad odejsc, skoro wszedzie jest to samo :o

Gość gość
up

Gość gość
najpierw trzeba mieć dokad odejsc a potem odchodzic

Gość gość
up

Gość gość
Kupiem bumboksa